Disney a lansat primul poster pentru “Beauty and the Beast”

0

Beauty and the Beast ne invită să fim oaspeții noii producții Disney și ne oferă primul poster.

Interpreta lui Hermione Granger din franciza de succes “Harry Potter” – Emma Watson – va fi Belle în filmul live-action produs de Disney. Actrița a făcut public pe Facebook primul poster pentru Beauty and the Beast.

poster

Primul teaser trailer a fost deja lansat și a obținut un record de vizualizări, mai exact – 91,8 milioane de vizualizări în doar 24 de ore.

Ce știm despre “Beauty and the Beast”

Disney va aduce pe marile ecrane, în 2017, “Beauty and the Beast”, versiunea live-action a animaţiei din 1992, realizată de Kirk Wise şi Gary Trousdale.

Filmul este regizat de Bill Condon după un scenariu scris de  Evan Spiliotopoulos şi Stephen Chbosky. Din distribuţie fac parte – Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Emma Thompson, Ewan McGregor, Ian McKellen, Kevin Kline, Josh Gad şi Stanley Tucci.

“Beauty and the Beast” se înscrie într-o serie de producţii similare produse de Disney, care a recreat versiuni live-action pentru cele mai cunoscute animaţii ale studiourilor.

“Beauty and the Beast” (“Frumoasa şi Bestia”) spune povestea lui Belle, o tânără frumoasă şi independentă, care este luată prizonieră de o creatură fioroasă, cunoscută ca Bestia. În ciuda temerilor sale, ea descoperă că în spatele înfăţişării de bestie se ascunde un om bun.

Emma Watson, starul seriei “Harry Potter”, o interpretează pe Belle, iar Dan Stevens va fi Bestia. Li se alătură Luke Evans ca Gaston, Kevin Kline ca Maurice, tatăl lui Belle, Josh Gad ca Lefou, Ewan McGregor ca Lumière, Stanley Tucci ca Maestro Cadenza, Gugu Mbatha-Raw ca Plumette, Audra McDonald ca Madame Garderobe, Ian McKellen ca Cogsworth şi Emma Thompson ca Mrs. Potts.

În România, “Beauty and the Beast” va avea premiera la data de 17.03.2017, fiind distribuit de Forum Film.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata