“Sing” – trailer: din 16 decembrie 2016 la cinema

0

2016 este un an important pentru animațiile cu animale care vorbesc: “Zootopia”, “Finding Dory”, “The Secret Life of Pets” și acum – “Sing”.

“Sing” este o animație regizată de Garth Jennings și produsă de Illumination Entertainment. Scenariul este semnat de Jennings. Din distribuție fac parte – Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Tori Kelly, Taron Egerton și Nick Kroll.

Într-o lume a animalelor, un koala pe nume Buster Moon (Matthew McConaughey) încearcă să facă tot posibilul pentru a nu fi nevoit să își închidă teatrul. Astfel, Buster și Eddie (John C. Reilly) organizează un concurs muzical pentru a strânge bani, iar audițiile fac parte din spectacol. Planul are succes și toate animalele vor să participe, însă, în urma selecțiilor, rămân în concurs cinci concurenți: un șoarece (Seth MacFarlane), care cântă piese clasice, o elefănțică adolescentă (Tori Kelly), o mamă suprasolicitată a 25 de purceluși (Reese Witherspoon), o gorilă gangster (Taron Egerton) și o femelă de porc-țepos (Scarlett Johansson). Fiecare dintre aceștia vor încerca să câștige concursul și, implicit, să își schimbe viața.

“Sing” va avea premiera în România la data de 16.12.2016. Animația este distribuită în România de Ro Image 2000.

poster

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar