Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

0

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves este un film regizat de Jonathan Goldstein și John Francis Daley după un scenariu scris de Jonathan Goldstein, John Francis Daley și Michael Gilio.

Din distribuție fac parte: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis și Hugh Grant.

***

Am văzut Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves la IMAX, Afi Cotroceni, mulțumită invitației primite de Ro Image 2000. Filmul este, pentru mine, o surpriză mai mult decât plăcută deoarece oferă o poveste care a făcut publicul din sală să râdă și urmărească cu sufletul la gură peripețiile personajelor principale. Scenariul este inteligent, efectele vizuale sunt superbe și distribuția este încântătoare. Știu că pelicula este o adaptare a unui joc, dar, nefiind fană a jocurilor, nu știu cât de multe seamănă povestea și voi vorbi exclusiv despre film.

În Tărâmurile Uitate, Edgin Darvis (Chris Pine) și complicele lui feroce, Holga Kilgore (Michelle Rodriguez), stau în celula lor înghețată. Ei au o audiere de eliberare condiționată, după doi ani de închisoare. Ed îi spune lui Holga că sigur vor fi eliberați, însă ea rămâne sceptică, având în vedere că situația lor nu este tocmai roz.

Ajunși în fața comisiei de eliberare condiționată, Ed explică că nu a fost întotdeauna hoț și ticălos. De asemenea, el povestește cum și-a folosit talentele muzicale ca acoperire, făcând parte dintr-o organizație de spioni care serveau binelui public. Ed spiona criminalii și raporta acțiunile acestora. Mai mult, el era un bărbat căsătorit cu o familie frumoasă: o soție și fiică.

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

Un preț greu

Ed observă că un membru al consiliului lipsește. I se cere să continue să își spună discursul, în ciuda insistenței sale de a aștepta. A fi bun nu hrănește o familie. El povestește cum la finalul unei misiuni, a văzut toate comorile și a luat ceva de acolo. Pentru acest gest, Ed plătește un preț uriaș. Singur și în durere, el o întâlnește pe Holga. Apoi, pe Simon Aumar (Justice Smith), un vrăjitor nu atât de capabil, și escrocul care vorbește elevat, Forge Fitzwilliam (Hugh Grant). Ei au format o echipă de neoprit până când  Sofina (Daisy Head) și magia ei neagră s-au alăturat grupului lor, iar Ed și Holga au ajuns la închisoare.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves stabilește încă de la început relații cheie. Mărturisirea lui Ed din închisoare pregătește scena pentru o reuniune care nu decurge conform planului. S-au schimbat multe în timp ce el și Holga au fost plecați. Echipa trebuie să uite eșecurile din trecut pentru a face față unei provocări epice. Acest lucru necesită o călătorie incredibilă printr-un peisaj uimitor. Ed și Holga întâlnesc noi prieteni, dar și inamici formidabili, pentru a-și îndeplini misiunea periculoasă.

Pine conduce echipa cu mult farmec, însă cea care m-a impresionat este clar Rodriguez. Personajul ei este foarte puternic și inteligent, dar poate fi și emotivă. Amândoi fac tot posibilul să-l inspire pe Simon, căci lupta lui cu stima de sine scăzută le amenință misiunea. Hugh Grant este minunat, ca de fiecare dată, iar personajul lui este complex și aduce surprize.

Distribuit de Ro Image, Dungeons & Dragons ajunge azi în cinematografele din România. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata