Elizabeth Banks va regiza “Pitch Perfect 3”

0

După ce și-a făcut debutul ca regizor cu filmul “Pitch Perfect 2”, Elizabeth Banks se întoarce să regizeze “Pitch Perfect 3” pentru Universal Pictures.

În iunie, Universal Pictures a confirmat că va produce “Pitch Perfect 3”, studioul anunțând că intenționează să lanseze filmul în vara lui 2017. Anna Kendrick și Rebel Wilson, care au apărut în primele două filme din serie, au confirmat că își vor relua personajele în sequel.

Potrivit Variety, Elizabeth Banks va regiza “Pitch Perfect 3”. Actrița va regiza încă două filme: “Red Queen” și reboot-ul “Charlie’s Angels”, însă ambele proiecte se află abia la început.

Britanny Snow a confirmat că se va întoarce în noul film din serie, astfel povestea personajelor Beca (Anna Kendrick), Fat Army (Rebel Wilson) și Chloe (Brittany Snow) va continua în sequel.

“Pitch Perfect” (2012) a reprezentat o reală surpriză în box office, reușind să strângă suma de 115,3 milioane de dolari în întreaga lume. Sequel-ul “Pitch Perfect 2” a adunat suma de 285,1 milioane de dolari în întreaga lume, având un buget de 29 milioane de dolari. Filmele au lansat și niște piese de succes, cum ar fi melodia “Cups” a actriței Anna Kendrick.

Elizabeth Banks va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul lui Effie Trinket în “The Hunger Games: Mockingjay Part 2”, care va avea premiera la data de 14 noiembrie.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar