George Clooney va colabora cu frații Coen pentru un nou proiect “Suburbicon”

0

George Clooney și frații Coen au demonstrat că formează o echipă foarte bună. Colaborarea lor a început cu “O Brother, Where Art Thou?” (2000) și a fost urmat de “Intolerable Cruelty” (2003) și “Burn After Reading” (2008). Ultima lor colaborare este “Hail, Caesar!”, care va avea premiera în curând, însă se pare că cei trei plănuiesc deja un nou proiect – de această dată Clooney este interesat să regizeze un film care va avea la bază scenariul scris de Coen.

Clooney a încercat de mai bine de 10 ani să producă filmul “Suburbicon” – planul inițial era ca frații Coen să regizeze filmul având la bază propriul scenariu – însă, acum, potrivit Deadline, Clooney dorește să fie el cel care va regiza mult așteptatul film. În acest moment, nu știm multe informații despre noul proiect semnat de frații Coen sau detalii despre ciudatul titlu al filmului – însă se pare că filmul va fi o dramă noir asemenătoare cu “Blood Simple”. Mai mult decât atât, acțiunea filmului este plasată în anii 1950.

Chiar dacă filmul va fi o dramă, acest lucru nu înseamnă că nu va avea momente amuzante. Când George Clooney a fost întrebat în 2005 despre “Suburbicon”, el a declarat pentru Empire Magazine:

O să lucrez cu Joel și Ethan la o comedie în aproximativ un an. Chiar îmi place să lucrez cu ei și îmi place să lucrez cu ei la comedii. Mi-au oferit un rol în Suburbicon acum mult timp, însă de atunci ei s-au decis să lucreze la alte proiecte. Așa că i-am sunat și i-am întrebat – Nu vreți să lucrez la producția acestui film? Deoarece este un subiect interesant, este o comedie neagră, însă cu adevărat amuzantă.

Cu toate acestea, frații Coen au optat pentru “No Country For Old Men” și – având în vedere succesul pe care l-au avut cu această producție – trebuie să recunoaștem că a fost o decizie inspirată.

Joel Silver va fi producătorul lui “Suburbicon”, prin urmare îi poate ajuta pe George Clooney și pe frații Coen să grăbească producția filmului. Bineînțeles, producția este abia la început, așadar nu a fost stabilită o dată de lansare, însă sperăm să aflăm noi detalii despre “Suburbicon” în curând.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata