Este “Spectre” ultimul film din celebra franciză pentru Daniel Craig?

0

În ultimii 9 ani, Daniel Craig a demonstrat că este unul din cei mai buni actori care l-au interpretat pe James Bond, însă dacă citim ultimele declarații ale actorului, „Spectre” s-ar putea să fie ultimul film din franciză pentru acesta.

În ultimele luni au fost numeroase speculații legate de viitorul lui Craig în seria Bond – este sau nu “Spectre” ultimul film 007 pentru Daniel Craig?

Într-un interviu acordat pentru Esquire, Daniel Craig a lăsat de înțeles că următorul film Bond va fi probabil ultimul său film din celebra franciză. Întrebat dacă ar fi interesat să continue să îl interpreteze pe agentul 007, el a spus că există această posibilitate, însă nu consideră că acum este momentul pentru o nouă aventură Bond.

Totul a început pentru Craig în 2005 când a primit rolul lui James Bond, urmându-l pe Pierce Brosnan în rândul actorilor care l-au interpretat pe faimosul agent. “Casino Royale” în regia lui Martin Campbell s-a dovedit un film bun pentru franciză și după ce publicul a văzut acest film, au început repede comparații între agentul 007 al lui Daniel Craig și cel al lui Sean Connery (primul actor care l-a interpretat pe James Bond).

63 - 1

Al doilea film Bond pentru Craig – “Quantum of Solace” – nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, însă actorul s-a revanșat cu “Skyfall”. Dacă “Spectre” va fi într-adevăr ultimul film Bond pentru Daniel Craig, este interesant să vedem cum va fi primit de public și de critici, dar și dacă îl va clasa definitiv pe Craig în rândul celor mai buni actori care l-au interpretat pe agentul 007.

Dacă Craig va părăsi seria, sunt mulți actori, potrivit fanilor, care îl pot interpreta pe James Bond. În această vară a fost publicată o listă cu potențiali actori care i-ar putea lua locul lui Craig în franciză, printre care: Damian Lewis, Tom Hardy, Henry Cavill și Michael Fassbender. Cu toate acestea, este posibil să așteptăm ani buni până vom afla care este al șaptelea actor care va accepta rolul lui 007.

S-ar putea să aflăm mai multe despre viitorul lui Daniel Craig în franciză având în vedere că premiera mondială a lui “Spectre” se apropie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata