0

Titlu original: FAST & FURIOUS 9

Titlu română: FURIOS ȘI IUTE 9

Premiera in Romania: 2021-06-25

Premiera internationala: 2021-06-25

Gen: Acțiune

Scenariu: Daniel Casey & Justin Lin , bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson

Regie: Justin Lin

Cu: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, cu Helen Mirren, Kurt Russell și Charlize Theron

Distribuitor: Ro Image 2000

Fast & Furious 9 este un film de acțiune american regizat de Justin Lin după un scenariu scris de Daniel Casey. Este, totodată, sequel-ul peliculei The Fate of the Furious (2017).

Pentru mine a fost primul film pe care l-am văzut la cinema în acest an și m-am bucurat de reîntâlnirea cu sala de cinema la Cineplexx Băneasa.

Nu uita sa citesti

Ramon

Babylon

Related Posts

Fast & Furious 9 ne transportă în trecutul dureros al familiei Torreto, mai exact în lumea curselor din anii 1989, atunci când tatăl lui Dom își pierde viața într-un tragic accident de curse. Dom este marcat de evenimentul care schimbă viețile tuturor din familia Torreto.

Mulți ani mai târziu, în prezent, Dom și Letty au renunțat la modul lor de viață periculos și locuiesc într-o zona rurală liniștită. Izolarea lor se încheie odată cu sosirea vechilor prieteni. Roman, Tej și Ramsey vin cu un mesaj îngrijorător.

Mr. Nobody a dispărut după un atac aerian aparent imposibil. El a trimis un SOS criptat echipei de încredere a lui Dom. Un secret periculos este vizat de un agent priceput. Dom își dă repede seama că fratelelui, Jakob, s-a întors. În timp ce Dom și Mia încearcă să înțeleagă motivele lui Jakob, echipa pune la cale un plan pentru a lupta împotriva unui complot de calibru global.

Oricât de furios și iute ar fi, nimeni nu poate scăpa de propriul său trecut.

Regizorul / co-scenariul Justin Lin revine cu cel de-al cincilea film din saga, dar primul de la Fast & Furios 6. El dirijează scene de curse uimitoare. Cursele de pe stradă și de pe pista din primul act sunt realmente uimitoare. Personajele preferate din serie distrug răufăcătorii în timp ce fac ravagii în mai multe destinații exotice.

Fast Saga are succes pentru că simpatica sa distribuție a devenit familiar. Roman,Tej și Ramsey se ocupă de momentele comice, în timp ce lui Torreto îi revine drama.

Din punctul meu de vedere, problema acestui film este că versiunile mai tinere ale lui Dom și Jakob nu seamănă deloc cu cele actuale, lucru care afectează puțin nucleul dramatic al filmului.

Fast & Furious 9 va stârni reacții diferite în funcție de părerile voastre asupra celorlalte filme din serie. Dacă v-a plăcut Tokyo Drift, atunci vă veți bucura să vă reîntâlniți cu anumite personaje vechi.

Fast & Furious 9 a ajuns în cinematografe vineri, 25 iunie 2021. Este distribuit de Ro Image.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata