The fault in our stars noul leader la box office în weekend-ul 6 – 8 iunie din SUA

1

The fault in our stars (Sub aceeaşi stea) este noul leader la box office în acest weekend. Acest film a reuşit să surclaseze cel mai nou film al lui Tom Cruise, Edge of tomorrow. The fault in our stars  s-a instalat pe locul 1 cu încasări de 48,2 milioane dolari.

fault in our stars

Dar ce se întâmplă în acest film, de a reuşit să se instaleze pe locul 1? Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra-cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

The fault in our stars  este un adevărat succes, având în vedere că filmul a avut un buget de doar 12 milioane dolari. Majoritatea publicului  a fost format din femei cu vârsta mai mică de 25 de ani. Filmul este ecranizarea nuvelei cu acelaşi nume, scrisă de John Green.

Locul 2 este ocupat de Maleficent, care a avut încasări de 33,5 milioane dolari. A fost de ajuns să se claseze pe locul 2 înaintea filmului Edge of tomorrow. Maleficent a ajuns astfel la încasări de 127,4 milioane dolari în SUA şi 335 milioane dolari în întreaga lume. Maleficent a avut un buget de 180 milioane dolari, la fel de mult cât a avut şi Edge of tommorow.

raven

Top 3 este încheiat de noul film al lui Tom Cruise, Edge of tomorrow. Din păcate, filmul a avut încasări de 29,1 milioane dolari şi este socotit un fiasco. Deşi criticii americani au aclamat filmul, din păcate acesta nu a răzbit la box office. Tom Cruise nu este îndrăgit de americani pentru că este scientolog. Cei de la Warner Bros. se bazează pe încasările internaţionale, unde actorul Tom Cruise este foarte îndrăgit. Oricum, după prima săptămână, la nivel mondial, Edge of tommorow a încasat 90 milioane de dolari.

live

Ce este scientologia? Scientologia susține că practicile și credințele sale se bazează pe cercetarea științifică. În realitate, este vorba de o combinație dintre filozofia orientală și cercetările personale ale lui Hubbard efectuate în mai multe domenii și informațiile revelate în urma „audierilor„. „Audierea” este examinarea vieții prezente sau a „vieții anterioare” a membrilor grupării religioase. În concluzie, adepţii scientologiei nu cred în Dumnezeu, cred în ştiinţă.

Dar care este subiectul acestui SF? Acţiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face faţă. Ofiţerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigaşă. Deşi este ucis în doar câteva minute, Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.

 

Următoarele locuri din top 10 au fost ocupate de:

Locul 4 X-men: days of future past, cu 14,7 milioane dolari. Încasările în SUA au ajuns astfel la 189 milioane dolari, acoperindu-şi bugetul de 200 milioane dolari aproape doar cu încasările din SUA;

Locul 5 este ocupat de A million ways to die in the West, cu 7,2 milioane dolari;

Locul 6 Godzilla, cu 6 milioane dolari. Filmul are încasări de 185 milioane dolari doar în SUA;

Locul 7 Neighbours, cu 5,2 milioane dolari;

Locul 8 Blended, cu 4 milioane dolari încasări;

Locul 9 Chef, cu 2,6 milioane dolari;

Top 10 este încheiat de Million dollar arm cu încasări de 1,8 milione dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

1 Comentariu
 1. báN nhà riêng q6 spune

  I am actually delighted to glance at this website posts which includes lots
  of helpful information, thanks for providing
  these statistics.
  ĐỊA ĐIỂM NHÀ BÁN | DIA DIEM NHA BAN | báN nhà riêng q6
  Real Estate Agents
  Mr Trung Cuong (+84) 0907-609-777

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata