A fost lansat primul trailer pentru “Bad Moms”

0

“Bad Moms” seamănă cuHangover”, diferența constă în faptul că este despre mame. Comparația este potrivită, având în vedere că scenariul este semnat de cei care ne-au adus filmul “Hangover”. STX Entertainment a lansat în această săptămână primul trailer pentru “Bad Moms”.   

Mila Kunis, Kristen Bell și Kathryn Hahn interpretează niște mame dedicate în totalitate familiilor, dar care s-au săturat să încerce să se ridice la nivelul așteptărilor stabilite de mamele incredibil de perfecte din grupul PTA.

Amy Mitchell (Mila Kunis) își pune mereu familia pe primul plan. Aparent, duce o viață perfectă – o căsnicie reușită, copii adorabili, o locuință frumoasă și o carieră de succes. Cu toate acestea, ea lucrează foarte mult și este epuizată. Într-o zi, Amy simte că nu mai poate să continue așa și își unește forțele cu alte două mame stresate într-o misiune de a se elibera de responsabilitățile convenționale – pentru a-și recâștiga libertatea. Astfel, ele intră într-un conflict cu Queen Bee Gwendolyn și grupul său de mame devotate.

Regia și scenariul aparțin lui Jon Lucas și Scott Moore.

Din distribuție fac parte – Mila Kunis, Christina Applegate, Kristen Bell, Kathryn Hahn și Jada Pinkett Smith.

“Bad Moms” va avea premiera la data de 29 iulie 2016. (SUA)

“Bad Moms”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata