Fox a lansat 8 postere pentru “Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”

2

În martie 2016, 20th Century Fox a lansat primul trailer pentru “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” (“Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”), film care se inspiră din romanul de succes scris de Ramson Riggs. Acum, Fox a făcut publice 8 postere, care ne prezintă o parte din personaje. Având în vedere că premiera a fost stabilită pentru data de 30 septembrie, sperăm că al doilea trailer va sosi în curând.

Aceste postere au fost făcute publice pe Twitter și îi avem pe: Eva Green ca domnișoara Peregrine, Asa Butterfield ca Jake, Ella Purnell ca Emma, Cameron King ca Millard, Lauren McCrostie ca Olive, frații Odwell în rolurile gemenilor, Pixie Davies ca Bronwyn și Samuel L. Jackson ca Barron. Vom vedea dacă Fox va decide să lanseze postere și pentru ceilalți membri ai distribuției: Allison Janney, Finlay MacMillan, Justin Davies, O-Lan Jones și Cameron Greco.

Filmul este regizat de Tim Burton după un scenariu scris de Jane Goldman. Jake, un băiat de 16 ani, descoperă din greșeală un tărâm ciudat unde se află domnișoara Peregrine alături de copii cu puteri neobișnuite. Pe măsură ce află mai multe informații despre acest loc, Jake își dă seama că ideea de siguranță este doar o iluzie, iar pericolul se deghizează sub forma unor inamici puternici. Jake trebuie să afle cine este real și în cine poate să aibă încredere.

“Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” (“Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”) va avea premiera în România la data de 30.09.2016, fiind distribuit de Odeon Cineplex.

2 Comentarii
  1. random chat spune

    I really enjoy studying on this internet site, it has fantastic posts. „Beware lest in your anxiety to avoid war you obtain a master.” by Demosthenes.

  2. Katrina Keyworth spune

    Hello. fantastic job. I did not expect this. This is a fantastic story. Thanks!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata