“Pete și Dragonul” are un nou trailer

1

Disney a lansat un nou trailer pentru “Pete și Dragonul” (“Pete’s Dragon”).

Ce știm despre “Pete’s Dragon

“Pete’s Dragon” este un film regizat de David Lowery, iar scenariul este scris de Toby Halbrooks și Lowery. Are la bază o poveste scurtă a lui S.S. Field și Seton I. Miller și este un remake al filmului cu același nume din 1977.

Din distribuție fac parte – Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona Laurence și Robert Redford.

Timp de ani de zile, bătrânul sculptor dl. Meacham (Robert Redford) a încântat copiii cu poveștile lui despre un dragon feroce care locuiește în pădurile din Pacific Northwest. Pentru fiica sa, Grace (Bryce Dallas Howard), care lucrează ca pădurar, aceste povești sunt mai mult decât atât… până când îl întâlnește pe Pete (Oakes Fegley). Pete este un orfan de 10 ani care pretinde că trăiește în pădure cu un dragon uriaș și verde pe nume Elliott. Și din descrierile lui Pete, Elliott se aseamănă cu dragonul din poveștile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie (Oona Laurence), o fetiță de 11 ani al cărei tată Jack (Wes Bentley) deține o fabrică de cherestea, Grace își propune să descopere de unde vine Pete, cine au fost părinții lui și adevărul despre acest dragon.

Noua versiune a filmului “Pete’s Dragon” va fi diferită față de cea din 1977 prin faptul că nu este un musical. Aici puteți vedea trailer-ul pentru varianta din 1977.

“Pete’s Dragon” va avea premiera la data de 12 august în SUA, iar la noi pe 19 august. În România, filmul este distribuit de CineForum.

poster

1 Comentariu
  1. Sarah Hirt spune

    Useful info. Lucky me I discovered your web site by accident, and I am surprised why this accident did not took place earlier! I bookmarked it.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata