“Hail, Caesar!” va deschide Festivalul Internațional de Film de la Berlin

0

Filmul fraților Coen, Hail, Caesar!, va deschide Festivalul Internațional de Film de la Berlin din 2016, ediția cu numărul 66.

Este a doua oară când un film al fraților Coen deschide Festivalul de la Berlin, prima dată fiind în 2011 cu True Grit.

Acțiunea filmului Hail, Caesar! este plasată în perioada de aur a Hollywood-ului, adică în anii 1950, și se concentrează pe povestea lui Eddie Mannix (Josh Brolin), care se ocupă de imaginea actorilor de la Hollywood. El trebuie să se asigure că aceștia nu își prejudiciază imaginea din cauza consumului de droguri sau a altor comportamente neacceptate. Totul se complică în momentul în care un actor este răpit, iar Mannix trebuie să găsească o soluție.

Distribuția cuprinde nume importante: Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton și Channing Tatum.

Directorul Festivalului de la Berlin, Dieter Kosslick, a declarat într-o conferință de presă că este încântat că frații Coen vor deschide pentru a doua oară festivalul.

Este minunat că Joel și Ethan Coen vor deschide din nou Festivalul de la Berlin. Umorul, personajele unice și talentul lor narativ vor încânta, cu siguranță, publicul. Hail, Caesar! reprezintă un început perfect pentru festivalul din 2016.

“Hail, Caesar!” este produs de frații Coen împreună cu Tim Bevan și Eric Fellner. Universal Pictures va lansa filmul în SUA pe 5 februarie.

Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va avea loc în perioada 11 – 21 februarie 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata