“Tomb Raider”, în căutarea adevărului

Distribuit de CineForum!

0

“Tomb Raider” este un film de acţiune regizat de Roar Uthaug după un scenariu scris de Geneva Robertson-Dworet şi Alastair Siddons.

Din distribuţie fac parte: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu şi Kristin Scott Thomas.

Am văzut “Tomb Raider” la T-Imax, Afi Cotroceni. Au trecut 15 ani de la ultimul film din serie, iar noua peliculă ne prezintă o altă Lara, aflată la începuturi, când îşi croieşte drumul spre descoperirea adevărului.

Aşa cum probabil ştiţi deja, Croft a fost interpretată anterior de Angelina Jolie, iar de această dată rolul îi revine actriţei Alicia Vikander, care a demonstrat că poate interpreta personaje diferite şi complexe. Vikander aduce pe marile ecrane o nouă Lara, mai vulnerabilă în anumite momente, însă la fel de inteligentă şi atentă la detalii.

Regie şi scenariu

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

După dispariţia tatălui ei, Richard, Lara Croft trăieşte o viaţă neliniştită şi agitată. Fără bani, căci refuză să accepte moştenirea de la tatăl ei, ea participă la o cursă de biciclete, însă, în urma unui mic accident, este arestată de autorităţi. Partenera de afaceri a lui Richard, Ana Miller, îi plăteşte cauţiunea şi îi reaminteşte să vină la companie pentru a semna actele pentru moştenire. Deşi nehotărâtă, Lara acceptă să vină la sediul „imperiului” Croft, însă, la vederea unui obiect care include nişte indicii preţioase, nu semnează actele şi pleacă într-o aventură cât se poate de periculoasă, sperând să afle răspunsurile la care se aşteaptă.

Pelicula este regizată de Roar Uthaug, cunoscut pentru “The Wave”. El oferă un anumit nivel de intensitate scenelor de acţiune, Lara fiind protagonista multor scene de maximă tensiune, situaţii limită şi momente grele în care viaţa îi este în pericol. În opinia mea, regizorul reuşeşte cu succes să realizeze o poveste coerentă, cu scene de acţiune care te atrag ca un magnet, fiind presărate cu momente comice şi dramatice. În plus, avem timp să ajungem să cunoaştem protagonista, să vedem ceea ce plănuieşte, ceea ce îşi doreşte şi să îi aflăm o parte din trecut. Dacă despre tatăl ei vom primi informaţii pe parcurs, mama ei este doar amintită, fără să avem ocazia să aflăm cum era sau ce lucruri îi plăceau.

Finalul strecoară câteva indicii, aşadar vom avea cel mai probabil parte de o continuare, iar antagonistul va fi un personaj cât se poate de periculos, fiind genul de persoană care nu atrage atenţia asupra sa, însă nu ai cum să ştii ce ascunde în realitate.

Distribuit în România de CineForum, “Tomb Raider” a ajuns în cinematografe vineri, 16 martie 2018. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata