Game of Thrones, o productie cu ratinguri spectaculoase

0

Cei de la HBO sunt fericiti gratie performantelor serialului Game of Thrones, care a reusit sa creasca cu 25% la rating sezon dupa sezon. Dar Game of Thrones nu are rezultate spectaculoase doar pe postul platit pe cablu, serialul a reusit sa ajunga unul dintre cele mai urmarite programe pe TV.

got2

Conform The Hollywood Reporter, al patrulea sezon Game of Thrones are in medie 18 milioane de telespectatori in fiecare saptamana, ratingul include si premiera, reluarile si serviciul online HBO GO. Aceste ratinguri mari plaseaza Game of Thrones la o distanta considerabil de mica fata de un alt serial urmarit, The Walking Dead, avand in medie 18,4 milioane telespectatori pe saptamana.

dead

Avansand in rating sezon dupa sezon, Game of Thrones este o lovitura buna pentru HBO inca de la aparitia The Sopranos, apropiindu-se de recordul dramei de 18.2 milioane dar si de alte seriale de succes a posturilor concurente, The Blacklist, The Voice, Dancing With the Stars si American Idol. THR a concluzionat ca doar trei seriale au in medie 18 milioane telespectatori pe saptamana, conform unor studii efectuate de live-plus-7 data (rating masurat la 7 zile de la aparitia episodului nou) Sunday Night Football, NCIS si The Big Bang Theory – Big Bang avand un urias rating de 23.1 milioane spectatori pe saptamana.

bigbang

Cu un rating urias si in crestere oare va deveni Game of Thrones unul dintre cele mai urmarite serii ale timpului?

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar