American Hustle pe DVD se distribuie în premieră împreună cu ziarul Weekend Adevărul

1

Vineri, 6 iunie, Weekend Adevărul lansează în colaborare cu Empire film, în premieră pe DVD, filmul American Hustle (Ţeapă în stil american) la preţul de 19,99 RON.

american hustle

Filmul a avut 3 nominalizări la Globurile de Aur (Cel mai bun film – comedie sau musical, Cea mai bună actriţă în rol principal – Amy Adams şi Cea mai bună actriţă în rol secundar – Jennifer Lawrence), 10 nominalizări la premiile Oscar și 13 nominalizări la premiile Critic’s Choice Awards.

Pelicula era o distibuție de excepție: Amy Adams, Jennifer Lawrence, Christian Bale și Bradley Cooper. Filmul este regizat de David O. Russell şi e bazat pe operaţiunea FBI ABSCAM de la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980.

Irving Rosenfeld (Christian Bale), alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante, pe atât de periculoase. Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu.

Ce spun criticii din SUA despre film?

Nu uita sa citesti

„Este o succesiune de suprize şi admiraţie faţă de dragostea lor pentru filme, toţi actorii îşi asumă riscuri enorme şi formează un întreg care poate egala orice din epoca de aur a Hollywood-ului“, este de părere criticul de film David Denby, de la „The New Yorker“.

„Un film mai bun nici că se putea“, a punctat la rândul lui Richard Roeper, de la „Chicago Sun-Times“.

Pentru cronica filmului click aici.

În continuare vă invit să urmăriți trailer-ul filmului:

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors