Gardienii Galaxiei, încasări stelare în weekend-ul 1-3 august

1

                Gardienii Galaxiei s-au catapultat spre locul 1 cu viteza luminii. Cele mai pozitive scenarii ale celor de la marketing scoteau acest film pe locul 1 cu 75 milioane de dolari. Acești super eroi nu sunt foarte cunoscuți în SUA și în lume. Dar cronicile pozitive au făcut ca acest film să se claseze pe locul 1 cu 94 milioane dolari. În restul lumii, a încasat 66 milioane dolari, ajungând la un total de 160 milioane dolari (bugetul fiind de 170 milioane dolari). Cei de la MARVEL au dat din nou lovitura cu o nouă echipă de super-eroi.

gardienii

                Aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, şi cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei, este clar că urmează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a salva lumea aşa cum o ştim.

                Locul 2 este ocupat de campionul săptămânii trecute, Lucy. Lucy cu Scarlett Johansson în rol principal a avut încasări de 18,3 milioane dolari.

                Top 3 este încheiat de a doua premieră a acestei săptămâni, Get on up. Încasările acestuia sunt de 14 milioane dolari.

get on up

                Filmul prezintă o cronica a vieții lui James Brown și a ascensiunii acestuia până la statutul de unul dintre cei mai influenți cântăreți din istorie.

 

                Top 10 este completat de:

Locul 4 Hercules, cu 10,7 milioane dolari;

Locul 5 Dawn of the planet of the apes, cu 8,7 milioane dolari;

Locul 6 Planes 2: Fire & Rescue, cu 6,4 milioane dolari. Animaţia are încasări de 47,6 milioane dolari. Aproape şi-a recuperat bugetul de 50 milioane dolari. Ca încasări globale, Planes 2 are încasări de doar 68.5 milioane dolari;

Locul 7 The purge 2: Anarchy, cu 5,6 milioane dolari;

Locul 8 Sex Tape, cu 3,6 milioane dolari;

Locul 9 And so it goes, cu încasări de 3,3 milioane dolari;

Top 10 este încheiat de A most wanted man, cu 3,3 milioanine dolari

                Deşi Transformers 4: Age of extenction a ieşit din Top 10, filmul a reuşit să treacă de bariera de 1 miliard dolari încasări globale.

                Pentru box office-ul de săptămâna trecută click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata