Happy Death Day 2U, un sequel neașteptat de bun

Din 15 februarie la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

1

Happy Death Day 2U este un film american scris și regizat de Christopher Landon, fiind sequel-ul peliculei Happy Death Day (2017).

Din distribuție fac parte: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu, Suraj Sharma și Ruby Modine.

Am văzut Happy Death Day 2U la Grand Cinema Băneasa. După succesul înregistrat cu Happy Death Day, lungmetrajul are parte de o continuare, în care protagonista – Tree – se vede prinsă din nou într-o buclă temporală, fiind obligată să retrăiască aceeași zi iar și iar.

Filmul începe cu Ryan, colegul lui Carter, care a dormit peste noapte în mașină. Ryan are parte de o zi ciudată, având senzația că nu este prima dată când trăiește acea zi. Astfel, decide să le spună lui Carter și Tree ceea ce i se întâmplă.

Tree își dă seama că, acum, Ryan este prins în bucla temporală și încearcă să îl ajute. Însă, lucrurile nu ies așa cum Tree și-ar fi dorit, iar aceasta se vede din nou intrată în bucla temporală de care credea că a scăpat. Trebuie să retrăiască aceeași zi din nou și din nou, însă de această dată lucrurile sunt diferite. Lori, colega ei de cameră este în viață, însă nu vrea să o omoare. Carter nu mai este singur, ci are o iubită, pe superficiala Danielle. Chiar mai șocantă este schimbarea din familia ei. Tree își dă seama că persoanele pe care le cunoaște sunt oarecum diferite, că pozele din telefonul ei în care ea apare nu sunt amintirile ei.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Aflăm că bucla temporală este generată de o invenție creată de Ryan. Dar se pare că această mașinărie nu creează doar bucle temporale, ci aduce în discuție ideea de universuri paralele. Astfel, Tree își dă seama că se află într-un univers paralel, nu în cel de care ea aparține cu adevărat.

Deși inițial Tree își dorește să se întoarcă în universul ei, o întâlnire cu o persoană importantă o face să se decidă să rămână aici. Dar, pentru a putea realiza acest lucru, Ryan și echipa lui trebuie să găsească o soluție pentru a închide bucla temporală, iar Tree trebuie să descopere cine este noul criminal.

Christopher Landon se întoarce ca scenarist și regizor și se descurcă excelent, căci aduce o continuare foarte bună. Bazându-se pe evenimentele din primul film, Happy Death Day 2U mizează pe o poveste mai bine scrisă, care aduce mai multă emoție, mai multe întrebări și mai multe lecții. Landon face din Tree un personaj mai complex, permițându-i actriței Jessica Rothe să experimenteze diferite trăiri și stări. Nu în ultimul rând, umorul și scenele comice reprezintă o îmbunătățire neașteptată față de primul film.

Distribuit de Ro Image 2000, Happy Death Day 2U ajunge în cinematografe vineri, 15 februarie 2019. Vizionare plăcută!

1 Comentariu
  1. aurelian spune

    Un film bun, decontractant. Este macar la nivelul primei parti, daca nu chiar un picutz mai bun. Aflam niste raspunsuri, eroina are de luat o decizie grea iar multe evenimente/personaje sunt altceva decat v-ati fi asteptat!
    Pe mine acest film a reusit sa ma destinda, sa ma tina in fotoliu.
    Il recomand!
    https://www.portalultautv.com/zi-de-nastere-mortala-2-happy-death-day-2u-2019/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata