Harrison Ford „a salvat vieți” evitând să se prăbușească în suburbii

0

După cum probabil știți, actorul Harrison Ford (72 de ani) s-a prăbușit joi pe un teren de golf. În urma acestei prăbușiri, Ford s-a ales cu răni destul de grave, dar care nu i-au pus viața în pericol.

Ford se urcase singur la bordul unui avion de epocă, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După decolare, au apărut probleme la motor. Starul a cerut revenirea pe aeroportul din Santa Monica, Los Angeles, însă a fost nevoit să aterizeze forţat pe un teren de golf din apropiere. Doi medici aflaţi pe tren i-au sărit imediat în ajutor.

Prăbușindu-se pe terenul de golf, Ford „a salvat vieți” deoarece nu s-a prăbușit înt-un loc locuit. Un martor, asistentul cameraman Eddie Aguglia, care juca golf când Ford s-a prăbușit a declarat pentru NBC: „Privind unde s-a prăbușit și cum avionul a coborât, eu sunt sigur că existat un moment în care el și-a zis: ‘Nu voi risca vieți. Ce va fi, va fi. Voi fi doar eu.’Și-a riscat viața aterizând forțat pe terenul de golf în loc să încerce să se întoarcă la aeroport. Încă 23-27 de metri… Nici nu vreau să mă gândesc la ce se putea întâmpla. A salvat multe vieți”.

Harrison Ford

Chirurgul Sanjay Khurana as pus că „gemea și avea dureri” când acesta a  ajuns la avionul prăbușit. Un reprezentant al actorului a declarat: „Aterizarea a fost reuşită. A fost bandajat şi se află acum la spital pentru îngrijiri medicale. Rănile suferite nu sunt periculoase şi e de aşteptat să se refacă complet în curând. ”

Se pare că Harrison Ford nu este un erou doar în filme, ci și în VIAȚA REALĂ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata