“Home Again”, un nou început

Cum să faci ca s-o desfaci? - de azi la cinema

0

Home Again” este o comedie romantică scrisă şi regizată de Hallie Meyers-Shyer.

Din distribuţie fac parte: Reese Witherspoon, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Pico Alexander, Michael Sheen şi Candice Bergen.

Am văzut “Home Again” marţi la Grand Cinema Băneasa, o comedie care transmite energie pozitivă şi o stare de bine. Reese Witherspoon este Alice Kinney, fiica unui regizor celebru. Despărţită de soţ de jumătate de an, ea se mută împreună cu fiicele sale în casa moştenită de la tatăl ei, din Los Angeles.

Lăsând agitaţia din New York şi, totodată, vechea ei viaţă în urmă, Alice vrea să înceapă un capitol cu totul nou, chiar dacă nu este deloc uşor. La 40 de ani, împreună cu două fiice, Alice îşi doreşte o carieră ca designer de interior şi să îşi găsească echilibrul după despărţirea de soţul ei (Michael Sheen).

Într-o seară, iese cu prietenele ei pentru a-şi sărbători ziua de naştere şi, astfel, îi întâlneşte pe Harry, George şi Teddy, trei tineri care visează să îşi facă carieră la Hollywood. În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, Harry îşi petrece noaptea la Alice, iar, la invitaţia mamei ei, tinerii se mută temporar la Alice până reuşesc să obţină un contract pentru proiectul lor cinematografic.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Deşi iniţial sceptică, Alice îşi dă seama că se bucură de compania băieților, de sfaturile lui George și Teddy și începe o relație cu Harry, cu toate că, în opinia ei, diferența de vârstă dintre ei constituie un impediment.

“Home Again” este un film plăcut despre ce înseamnă un nou început la 40 de ani, despre amintiri, despre familie și copii și, nu în ultimul rând, despre idealuri. Pelicula își propune, de asemenea, să confirme ideea că o femeie singură poate fi fericită. Bineînțeles că apar tot felul de situații complicate din momentul în care Alice îi întâlnește pe cei trei băieți și îi primește la ea în casă. Dar, în scurt timp, toți încep să arate ca o familie care se sprijină și sunt alături unul de celălalt. Lucru care nu pare tocmai realist, având în vedere că Alice acceptă în casă practic trei străini.

Hallie Meyers-Shyer, cea care semnează regia şi scenariul, este fiica lui Charles Shyer (“Baby Boom”, “Father of the Bride”) şi Nancy Meyers (“Somethin’s Gotta Give”, “The Holiday” şi “It’s Complicated”). Hallie realizează  o comedie cu un scenariu simplu, dar plăcut, care aduce pe marile ecrane un aer nostalgic.

Distribuit de Ro Image 2000, “Home Again” are premiera azi, 6 octombrie 2017. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata