Internul, experiența nu are vârstă

0

                Internul e o comedioară scrisă și regizată de Nancy Myers, care a îndeplinit și rolul de producător.  Chiar nu-mi pare rău că nu l-am vizionat la cinema. Nu e un film de cinema din punctul meu de vedere. L-am achiziționat doar pentru că toată lumea l-a lăudat. În schimb e o lecție de viață pentru orice tânăr. Acțiunea se centrează pe cei în vârstă. Ce fac în momentul  în care ies la pensie și rămân singuri?! Presupun că știți și voi. La noi e o vorbă: în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică, iar în spatele fiecărei afaceriste de succes se află un bărbat cu experienţă.

Internul

                Ben Whittacker, e un pensioner de 70 de ani care aplică la programul de stagiatură pentru vârstnici al unei tinere companii de comerţ online. Îmbrăcat mereu la costum şi foarte rezervat, Ben ajunge să colaboraze cu fondatoarea companiei, Jules Ostin. Dacă iniţial Jules îl consideră o corvoadă în plus şi-l ignoră, în curând îşi va da seama că o perspectivă diferită asupra vieţii nu poate decât să o ajute. Ben ajunge un intren apreciat de colegii săi mai tineri.

Internul

                Poate dacă era o altă distribuție cu siguranță ignoram acest film, dar cu 2 actori actori premiați cu Oscar e cam greu să ignori un asemenea film:

Robert De Niro e Ben Whittaker e un pensionar septagenar a cărui soţie a decedat în urmă cu 3 ani. Aşa că are destul timp liber. Să fii la pensie din punctul său de vedere implică un efort creativ neîncetat. La început i-a plăcut. Era ceva nou. Ca un chiul de la şcoală. A folosit toate milele bonus şi a călătorit în jurul lumii. Doar că nu s-a putut obişnui cu statul acasă. Şi-a dat seamea că singura soluţie e să rămână în mişcare. Soluţia?! O comapanie online caută stagiari seniori (peste 65 de ani);

Ben Whittaker

Anne Hathaway e Jules Ostin, directoarea aboutthefit.com. A înființat ATF în urmă cu 18 luni. Întregul concept a fost gândit în bucătăria ei din Brooklyn. Jules proba tot ce vindea, descria cum pică hainele și a funcționat. În 4 luni de la această idee site-ul era perfect funcțional. A început cu 25 de angajați, iar în prezent are 216. Mă scuzați, 220 socotind și stagiarii;

jules

Andres Holm e Matt, soțul lui Jules. Cei 2 au împreună o fetiță superbă. El a renunțat la jobul său pentru ca Jules să-și îndeplinească visul. Astfel Matt a devenit o „bonă” cu normă întreagă;

matt

Christina Scherer e Becky secretara lui Jules. A terminat Penn și are licență în economie;

becky

Zack Pearlman, Jason Orley și Adam DeVine sunt Davis, Lewis și Jason, 3 prieteni cu Ben;

Davis, Lewis, Jason

Rene Russo e Fiona, un tehnician maseur la companie. Între Ben și Fiona se vede de la o poștă că se întâmplă ceva între ei.

fiona

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

                Internul e o comedioară drăguță până în moemntul în care se trandformă într-o dramă de familie. Scenariul îi ajută pe protagoniști să ia parte la momente comice. Spre exemplu colegii lui Ben îl întreabă pe acesta „Chair te bărbierești în fiecare zi?”. Să nu vorbesc de aventura prin care trec cei 4 pentru a șterge un e-mail de pe calculatorul mamei lui Jules.  Mi-a plăcut enorm de mult mesajul din Internul. Chiar dacă ați ajuns la vârsta a 3-a și ați trăit numeroși ani, nu e niciodată prea târziu pentru a face planuri să visezi și să te distrezi. E un mesaj și pentru tineri care ar trebui să accepte învățămintele celor mai în vârstă.

Internul

                Știați că:

1. Nancy Meyers inițial l-a dorit pe Jack Nicholson pentru rolul lui Ben Whittaker;

2. Drena De Niro, fiica adoptată a lui Robert De Niro joacă rolul managerului hotelulului;

3. Reese Witherspoon a fost aleasă inițial pentru rolul principal, dar a renunțat și a fost înlocuită de Anne Hathaway;

4. Robert De Niro şi Anne Hathawaz au învăţat Tai Chi de la Tiffany Chen, fiica maestrului William C C Chen;

5. E a treia oară când Robert De Niro şi Rene Russo fac echipă după The adventures of Rocky and Bullwinkle (2000) și Showtime (2002).

Internul

                Nu știu dacă ați observat, dar mie mi-a rămas o scenă întipărită în minte. Într-o fază la început Annw Hahaway vorbește cu o fată care se va mărita peste 3 zile dar compania i-a trimis rochiile de mireasă greșite. După ce promite să rezolve problema i se adresează cu „Rachel” și îi urmează cea mai frumoasă nuntă. Nu știu dacă știți dar Anne Hathaway a primit prima nominalizare la Oscar în 2008 pentru rolul din Rachel getting married.

Internul

                O lecție importantă care trebuie reținută este că nu avem voie niciodată să ne dăm bătuți. Nu trebuie să încercăm să facem tuturor pe lac și câteodată trebuie să ne punem pe primul loc. Într-o afaceri fie ieși câștigător, fie pierzător. Dar dacă te dedici trup și suflet, succesul nu ezită să apară. Dacă și anterpenorii români ar face la fel poate am avea mai multe afaceri de succes.

Internul

                Criticii americani au lăudat jocul actoricesc al lui Robert De Niro. Și mie mi-a plăcut cum a jucat. Inclusiv Anne Hathaway. Al doilea lucru care nu mi-a plăcut pe lângă faptul că filmul devine la un moment o dramă, e faptul că la un moment dat devine previzibil:

                Internul s-a lansat în România pe DVD și Blu-ray. Eu l-am achiziționat pe Blu-ray și nu-mi pare rău. Filmul conține elemente speciale.

Internul[review]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata