J.K.Rowling a scris deja o continuare pentru “Fantastic Beasts”

0

Fanii universului “Harry Potter” vor fi bucuroși să afle că J.K.Rowling a scris deja o continuare pentru “Fantastic Beasts”.

Potrivit GSNews (via Heroic Hollywood), David Yates a confirmat că Rowling a pregătit deja o continuare pentru “Fantastic Beasts”. Mai mult decât atât, ea are idei și pentru o a treia poveste.

Am terminat primul film, Rowling a scris deja o continuare și are idei pentru o a treia producție.

Totul depinde de cum va fi primit “Fantastic Beasts” de public, însă dacă încasările vor fi pe măsura așteptărilor, este puțin probabil ca Warner Bros. să nu fie interesat de mai multe povești din universul vrăjitorilor.

Filmul din franciza “Harry Potter” cu cele mai slabe încasări este “Prisoner of Azkaban”, însă, chiar și așa, a reușit să strângă suma de 250 de milioane de dolari în box office-ul internațional.

“Fantastic Beasts” este un prequel (producție a cărei acțiune se desfășoară înainte de evenimentele relatate în producția originală) al seriei “Harry Potter” și prezintă aventurile lui Newt Scamander (interpretat de Eddie Redmayne), un autor de succes din lumea vrăjitorilor. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, iar cartea sa, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, va deveni foarte importantă, iar elevii de la Hogwarts o vor folosi în timpul cursurilor.

Spre deosebire de seria “Harry Potter”, a cărei acțiune are loc în Anglia, acțiunea din Fantastic Beasts and Where to Find Them se petrece în New York, în anii 1920.

Din distribuție fac parte: Eddie Redmayne, Jon Voight, Katherine Waterston, Alison Sudol, Queenie, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove și Colin Farrell.

David Yates, regizorul ultimelor patru filme “Harry Potter”, se ocupă de regia noului film, iar scenariul este scris de J.K. Rowling.

“Fantastic Beasts” va avea premiera în cinematografe la data de 18.11.2016. Filmul este distribuit în România de Freeman Entertainment.

poster

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar