Jessie Usher face parte din distribuția Ziua Independenței 2

1

                Jessie Usher, starul din serialul Survivor’s remorse care rulează pe canalul TV Starz, a primit un rol principal de la regizorul Roland Emmerich în filmul Ziua Independenței 2. Emmerich a spus că Jessie Usher îl va interpreta pe Dylan Hiller, fiul căpitanului Steven Hiller. Steven Hiller a fost interpretat de Will Smith în Ziua Independenţei, film care a avut premiera în 1996. Din păcate pentru fanii lui Will Smith, acesta nu-și va mai relua rolul.

                Emmerich declara: „Producătorul Harald Kloser l-a remarcat pe Jessie între seturile de flotări la sala de sport și i-a acordat o audiție. Apoi, așa cum se spune: Restul e istorie!”

                Pentru ca Ziua Independenței 2 să aibă premiera în cinematografe pe 24 iunie 2016 (aproape 20 de ani după filmul original) se vrea intrarea în producție în luna mai a acestui an. Filmul va fi regizat după un scenariu rescris de Carter Blanchard. Schițele anterioare ale scenariului au fost scrise de Emmerich și Dean Devil, și mai apoi de James Vaderbilt. E de așteptat ca Bill Pullman să reia rolul președintelui Thomas J Whitmore.

                Emmerich a confirmat că Jeff Goldbum îl va interpreta din nou pe David Levinson, iar Liam Hemsworth, care s-a alăturat distribuției, s-ar putea să fie ginerele președintelui Whitmore.

ID2

                Filmul original Ziua Independenței s-a lansat în cinematografe pe 3 iulie 1996 și a avut încasări de 817,4 milioane de dolari la box office în toată lumea. Emmerich va regiza și va produce continuarea acestui hit alături de Devlin și Harald Kloser.

1 Comentariu
  1. Sheldon Connelley spune

    I discovered your blog site on google and verify a couple of of your early posts. Continue to maintain up the excellent operate. I simply further up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to reading extra from you in a while!…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata