Fast and Furious, Hobbs şi Shaw

Din 2 august 2019 la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

0

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw este un film american de acţiune regizat de David Leitch după un scenariu scris de Chris Morgan şi Drew Pearce.

Din distribuţie fac parte: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby şi Helen Mirren.

Am văzut Hobbs & Shaw la Imax, Afi Cotroceni. Filmul reprezintă un adevărat spectacol, cu urmăriri periculoase şi scene de acţiune ce se ridică la nivelul stabilit deja de celebra franciză, Fast and Furious.

Regizorul David Leitch (John Wick, Deadpool 2) pierde numărul momentelor de luptă, urmăriri şi explozii din film. Luptele sunt intense, ritmul de desfăşurare a acţiunii fiind alert.

Acţiunea din Hobbs & Shaw începe la Londra, unde o echipă de comandanţi MI6 încearcă să oprească furtul unui virus mortal. Aceştia se luptă cu Brixton (Idris Elba), un terorist cyborg cu planuri malefice. Unul dintre membrii echipei MI6, Hattie, reuşeşte să evadeze cu virusul şi devine principala ţintă a lui Brixton.

CIA se străduie să formeze o echipă competentă pentru a recupera virusul, astfel se ajunge la recrutarea lui Luke Hobbs (Dwayne Johnson) și Deckard Shaw (Jason Statham) pentru operaţiune. Foştii inamici sunt uimiţi de cerere şi, iniţial, nu acceptă să lucreze împreună. Totuşi, situaţia îi obligă să se alieze împotriva lui Brixton.

Misiunea devine personală pentru Shaw, care are o istorie lungă cu Brixton, precum şi cu Hattie.

Nu uita sa citesti
Related Posts

Morbius

The Batman

Oricine va merge să vadă Hobbs and Shaw se va bucura de un film de acţiune cu scene spectaculoase. David Leitch, care a petrecut ani de zile în calitate de cascador şi coordonator de cascadorii, oferă coregrafii de acţiune ce te ţin cu sufletul la gură de la început până la sfârșit

Actorii Dwayne Johnson și Jason Statham formează un duo excelent şi practic acaparează toată atenţia publicului. Vanessa Kirby îi acompaniază pe Johnson şi Statham, iar personajul ei joacă un rol foarte important în întreaga poveste.

Idris Elba este antagonistul, dându-i viaţă lui Brixton, un răufăcător puternic şi periculos ce trebuie oprit până nu este prea târziu.

Distribuit de Ro Image 2000, Hobbs & Shaw a ajuns în cinematografe vineri, 2 august 2019. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar