Poms, hai că încă putem

Din 26 iulie la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

0

Poms este o comedie americană regizată de Zara Hayes după un scenariu scris de Zara Hayes şi Shane Atkinson.

Din distribuţie fac parte: Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Celia Weston, Alisha Boe, Phyllis Somerville, Charlie Tahan, Bruce McGill şi Rhea Perlman.

Am văzut Poms la Cinema City, Sun Plaza. Filmul ne transmite un mesaj de care ar trebui să ţinem cont indiferent de vârstă: Nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul.

Diane Keaton o interpretează pe Martha, o femeie în vârstă ce se hotărăşte să se mute într-o comunitate de pensionari din Georgia. După cum ne spune încă de la începutul filmului, Martha se mută aici ca să “moară” şi nu are de gând să îşi facă prietene sau să participe la alte activităţi.

Întâlnirea cu vecina ei, Sheryl, îi schimbă viaţa în totalitate, căci aceasta este o fire veselă şi optimistă şi o “obligă” pe Martha să iasă cu grupul ei de prieteni.

În curând, Martha începe să fie o persoană mai deschisă faţă de noile sale prietene şi să se bucure mai mult de viaţă, în ciuda faptului că suferă de cancer în fază terminală.

 

Pentru a îşi îndeplini un vis din copilărie, Martha o convinge pe Sheryl, precum şi pe alte doamne pensionare din comunitate să formeze grupul majoretelor, iar simpaticele doamne majorete îşi pregătesc un program riguros de antrenamente.

Poms este un film despre visuri şi speranţă, despre puterea de a merge mai departe indiferent de situaţie şi de a nu renunţa niciodată. Pelicula conţine atât momente amuzante, cât şi destul de multe scene triste, căci Martha suferă de cancer în fază terminală, iar durerile provocate de această cumplită boală sunt ţinute în secret, ea nedorind să împărtăşească vestea cu prietenele ei din clubul de majorete.

Scenariul nu este extraordinar, însă compensează cu o distribuţie excelentă. Relaţia dintre liderul adolescentelor, Chloe, şi grupul de doamne în vârstă este foarte bine redată şi arată o legătură specială între generaţii.

Distribuit de Vertical Entertainment, Poms ajunge în cinematografe vineri, 26 iulie 2019. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar