Universal Film lansează din nou filme pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D în România

0

După cum știți, de la începutul anului cei de la Universal Film nu au mai lansat filme în formatele DVD, blu-ray și blu-ray 3D în România. Unii dintre noi, am crezut că nu se vor mai lansa deloc și ne-am reorientat cumpărându-le din Cehia, Germania, Polonia Italia, etc., unde erau lansate cu subtitrare în limba română. Dar nu toți și-au permis aces lucru. Vestea bună e că Empire Film, după lungi negocieri 😉 va distribui din nou filmele UNIVERSAL în România.

Dintre titlurile care se vor lansa menţionez cele mai importante 4 filme: Jurassic World (la începutul lui ianuarie. A depăşit Avengers ca încasări şi e pe locul 3 ca încasări mondiale), Furious 7 (primul film din seria Furios şi iute care a depăşit pragul de 1 miliard de dolari încasări. E pe locul 5 ca încasări mondiale), Minionii (pe locul 2 în topul încasărilor la animaţii, după Frozen. E prima animaţie non-Disney care depăşeşte 1 miliard de dolari încasări), fenomenul gobal Cele cincizeci de umbre ale lui Grey (Fifty shades of Grey).

Alte filme care se vor lansa: Teoria întregului (1 premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal plus alte 4 nominalizări la prestigioasele premii), Al şaptelea fiu (Seventh son), Dracula: povestea nespusă (Dracula untold), De neînvins (Unbroken), Lucy, Ex Machina, animaţia Boxtroli, Hacker (Blackhat), Ted 2.

Pentru mai multe detalii intraţi AICI.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar