Universal Film lansează din nou filme pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D în România

0

După cum știți, de la începutul anului cei de la Universal Film nu au mai lansat filme în formatele DVD, blu-ray și blu-ray 3D în România. Unii dintre noi, am crezut că nu se vor mai lansa deloc și ne-am reorientat cumpărându-le din Cehia, Germania, Polonia Italia, etc., unde erau lansate cu subtitrare în limba română. Dar nu toți și-au permis aces lucru. Vestea bună e că Empire Film, după lungi negocieri 😉 va distribui din nou filmele UNIVERSAL în România.

Dintre titlurile care se vor lansa menţionez cele mai importante 4 filme: Jurassic World (la începutul lui ianuarie. A depăşit Avengers ca încasări şi e pe locul 3 ca încasări mondiale), Furious 7 (primul film din seria Furios şi iute care a depăşit pragul de 1 miliard de dolari încasări. E pe locul 5 ca încasări mondiale), Minionii (pe locul 2 în topul încasărilor la animaţii, după Frozen. E prima animaţie non-Disney care depăşeşte 1 miliard de dolari încasări), fenomenul gobal Cele cincizeci de umbre ale lui Grey (Fifty shades of Grey).

Alte filme care se vor lansa: Teoria întregului (1 premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal plus alte 4 nominalizări la prestigioasele premii), Al şaptelea fiu (Seventh son), Dracula: povestea nespusă (Dracula untold), De neînvins (Unbroken), Lucy, Ex Machina, animaţia Boxtroli, Hacker (Blackhat), Ted 2.

Pentru mai multe detalii intraţi AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata