Angel Has Fallen, cod roșu în serviciile secrete

Din 30 august la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

0

Angel Has Fallen este un film de acţiune american regizat de Ric Roman Waugh, fiind a treia parte din seria Fallen, după Olympus Has Fallen şi London Has Fallen.

Din distribuţie fac parte: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte şi Danny Huston.

În Angel Has Fallen, agentul Mike Banning este arestat după ce are loc o tentativă de asasinare asupra preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Allan Trumbull.

Mike reuşeşte să scape de autorităţi şi, deşi este dat în urmărire generală, acesta trebuie să fie cu un pas înaintea tuturor pentru a descoperi care sunt adevăraţii autori ai atacului.

Disperat să afle adevărul şi să îşi dovedească nevinovăţia, eroul nostru apelează la un aliat surpriză, o persoană din trecutul său.

Angel Has Fallen ne prezintă un Mike Banning diferit faţă de cel din Olympus Has Fallen şi London Has Fallen. El are dureri destul de mari şi trebuie să ia o decizie, dacă mai continuă sau nu munca de agent. Totul se complică când este acuzat pe nedrept de încercarea de asasinare a preşedintelui Americii. Mike se transformă, dintr-un erou care găseşte soluţii pentru a rezolva cele mai dificile situaţii, într-un erou care este nevoit să fugă şi să se ascundă pentru a întocmi un plan de salvare.

Angel Has Fallen oferă un echilibru între momentele de acţiune şi cele comice. În plus, Mike Banning este un erou uman, cu slăbiciuni şi îndoieli. Gerard Butler îşi interpretează excelent personajul, la fel ca în celelalte două filme, şi se poate observa că se află în zona sa de confort, Mike Banning fiind, cu siguranţă, un rol care i se potriveşte.

Alături de Gerard Butler, îi veţi vedea pe Danny Huston, Tim Blake Nelson, Morgan Freeman, Lance Reddick, Jada Pinkett Smithşi Piper Perabo. Totuşi, este un actor care fură întreaga atenţie: Nick Nolte. Personajul său este extraordinar, fiind nu doar o surpriză plăcută, ci sarea şi piperul.

Regizorul Ric Roman Waugh aduce o perspectivă total diferită asupra seriei, fiind binevenită această schimbare.

Bineînţeles, Angel Has Fallen este departe de a fi un film perfect. El pierde câteva puncte importante prin faptul că are o acţiune destul de previzibilă, însă consider că, per total, Angel Has Fallen îşi atinge scopul, iar personajul său Mike Banning este un erou de acţiune care merită să fie urmărit.

Distribuit de Vertical Entertainment, Angel Has Fallen ajunge în cinematografe vineri, 30 august, iar eu am avut ocazia să văd pelicula marţi, la Cinema City Mega Mall.

Vizionare  plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar