Premiere la cinema în perioada 27 iunie – 3 iulie

2

Transformers: Age of extinction 3D (Transformers: Exterminarea)

transformers

Transformers: Age of Extinction este un reboot al poveștii. Dintre toți roboții noi care apar, cel care fură atenția este Optimus Prime, ce va fi nevoit să apeleze la Dinoboți pentru a salva omenirea de la extincție într-un război nimicitor. La 10 ani după distrugerile din Transformers: Dark of the Moon, omenirea încearcă să se repună pe picioare, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut de pe Pământ. Din păcate, un grup de afaceriști și oameni de știință hotărăsc să folosească incursiunile anterioare ale roboților și împing tehnologia peste limita controlabilă, în timp ce o nouă amenințare Transfomer se instaurează, iar astfel începe o nouă bătălie între forțele binelui și cele ale răului.

Filmul rulează în avanpremieră în zilele de 25 iunie în următoarele oraşe: Braşov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iaşi, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Craiova, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Brăila, Satu Mare, Alba Iulia, Bacău, Botoșani și Tulcea. Filmul va rula începând cu 20 iunie și în orașele Sibiu și Vulcan.

Blood Ties (Legături de sânge)

blood ties

New York, 1974. La cincizeci de ani, Chris (Clive Owen) tocmai a fost eliberat pentru bună purtare după mai mulţi ani de închisoare în urma unei crime violente. La poarta închisorii îl aşteaptă fratele său mai mic, Frank (Billy Crudup), un poliţist cu o carieră promiţătoare. El şi fratele său au fost dintotdeauna diferiţi, iar tatăl lor, Leon (James Caan), care i-a crescut singur, pare să îl favorizeze pe Chris, în ciuda necazurilor lui. In speranţa că fratele său s-a schimbat, Frank este dispus să-i dea o şansă – îl primeşte în casă, îi găseşte un loc de muncă şi îl ajută să-şi reia relaţia cu fosta soţie, Monica (Marion Cotillard). Va reuşi Chris să se menţină pe calea cea bună?

Filmul va rula în următoarele oraşe: Braşov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Târgu Mureș și Oradea.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata