Paradise Hills, descoperă ce secret ascunde

De azi la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

0

Paradise Hills este o dramă fantasy regizată de Alice Waddington după un scenariu scris de Brian DeLeeuw şi Nacho Vigalondo.

Din distribuţie fac parte: Emma Roberts, Danielle Macdonald, Awkwafina, Jeremy Irvine, Arnaud Valois, Eiza González şi Milla Jovovich.

Am văzut Paradise Hills la Grand Cinema Băneasa.

Protagonista peliculei este Uma (Emma Roberts), o tânără care se trezeşte într-un centru special de tratament cunoscut sub numele de Paradise Hills. Flori de diferite culori, rochii frumoase, şedinte de yoga şi sesiuni de machiaj, toate acestea sunt menite să transforme fetele din centru în cele mai bune versiuni ale lor, pentru a îşi mulţumi, în modul acesta, părinţii care au aşteptări foarte mari de la fiicele lor.

Uma este trimisă la centrul Paradise Hills, de mama sa, pentru a îşi schimba părerea despre căsătoria cu un pretendent frumos, înstărit, ce îi poate scăpa familia de datorii.

În timp ce se află la Paradise Hills, Uma îşi face noi prietene, Yu (Awkwafina), care a ajuns la centru pentru a îşi trata stările de anxietate, şi Chloe (Danielle Macdonald), ai cărei părinţi speră ca fiica lor să scape de kilogramele în plus.

Tot la centru, Uma o întâlneşte pe Amarna (Eiza Gonzalez), o cântăreaţă celebră, cu care creează o conexiune.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

La scurt timp după sosirea la Paradise Hills, Uma începe să îşi dea seama că centrul nu este ceea ce pare şi că lucruri greu de explicat se petrec acolo.

Paradise Hills impresionează prin costumele fantastice şi decorurile pline de trandafiri. În ciuda imaginilor care par dintr-un basm, filmul are latura sa întunecată şi veţi afla despre ce este vorba, când veţi viziona pelicula.

Personajele ce formează principalul trio al filmului sunt bine conturate şi aflăm suficiente lucruri despre fiecare persoană în parte. Uma este curajoasă şi independentă, nu acceptă o căsătorie impusă de mama ei şi doreşte să fie ea cea care să îşi aleagă modul prin care să îşi trăiască viaţa. Yu suferă de anxietate, o puternică stare de nelinişte, acesta fiind motivul pentru care a fost trimisă de familia ei la centru. Chloe este o fată plină de energie şi optimistă, ce nu este afectată de lucruri lipsite de importanţă, cum ar fi: greutatea. Totuşi, familia ei este de altă părere şi o trimite la Paradise Hills pentru a slăbi şi pentru a se transforma într-o altă persoană.

Pe scurt, Paradise Hills este un film ce ne oferă o poveste învăluită în mister, plină de surprize, un spectacol viu şi antrenant, cu foarte bune performanţe actoriceşti şi costume superbe.

Distribuit de Ro Image 2000, Paradise Hills ajunge astăzi în cinematografele din ţară. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata