“Kingsman 2” are titlu oficial

0

“Kingsman: The Secret Service” este unul din cele mai bune filme cu spioni din ultimii ani, potrivit criticilor. În afară de producțiile cu agentul 007, puține filme de acest gen au reușit să aducă ceva nou și interesant. “Kingsman: The Secret Service” a reușit să impresioneze prin personaje bine conturate și printr-o poveste captivantă. Datorită succesului de care s-a bucurat în box office, producătorii s-au decis repede să înceapă pregătirile pentru un sequel – “Kingsman 2” – care are deja titlu oficial.

Empire Magazine (via comicbookmovie.com) a dezvăluit câteva amănunte despre continuarea filmului “Kingsman: The Secret Service”. În primul rând, titlul oficial va fi “Kingsman: The Golden Circle”. Deși nu știm încă la ce se referă The Golden Circle, sperăm să aflăm noi detalii cât de curând.

În ceea ce privește direcția în care se va îndrepta sequel-ul, știm că agenția va face echipă cu omoloaga sa americană condusă de Halle Berry.

Regizorul Matthew Vaughn a vorbit într-un interviu despre grijile sale de dinaintea semnării pentru sequel:

N-am știut dacă vreau să regizez sequel-ul. Aveam dubii în legătură cu noul antagonist. Filmele cu spioni sunt bune doar dacă au un antagonist pe măsură. Apoi, într-o dimineață m-am trezit cu toate elementele scenariului în ordine, inclusiv cu un antagonist așa cum voiam.

Samuel L. Jackson

Înțelegem teama regizorului deoarece unul din aspectele care au funcționat foarte bine în primul film a fost tocmai antagonistul. Samuel L. Jackson a adus la viață un personaj negativ extraordinar – Richmond Valentine – care avea o gândire profund malefică. Mai mult decât atât, Valentine nu putea să se uite la scene de violență și îl lua amețeala dacă vedea sânge. Desigur, acest lucru nu l-a oprit de la încercarea de a distruge lumea.

Julianne Moore

Din fericire pentru Matthew Vaughn, următorul antagonist va fi interpretat de Julianne Moore. Fiind una din cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, ea va aduce pe marile ecrane, cu siguranță, un personaj extraordinar care l-a convins pe Vaughn să semneze pentru proiect.

Kingsman: The Golden Circle va avea premiera la data de 16 iunie 2017. (SUA)

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar