0

Moonfall este un film regizat, scris și produs de Roland Emmerich.

Din distribuție fac parte: Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu și Donald Sutherland. Pelicula a fost filmată la Montreal cu un buget de producție de 146 de milioane de dolari, fiind, astfel, unul dintre cele mai scumpe filme independente din toate timpurile.

Am văzut Moonfall la Cinemax, Mall Veranda, mulțumită invitației primite de la Vertical Entertainment 😊

Roland Emmerich, regizorul unora dintre cele mai mari filme din categoria SF (Ziua Independenței, 2012), revine pe marile ecrane cu un film care îmbină momentele de tensiune cu cele de divertisment pur, bazându-se pe un scenariu „toți vom muri”.

Moonfall spune povestea eroică a unui astronaut aflat în dizgrație, a fostei lui partenere de serviciu și a unui teoretician al conspirației care nu este luat în serios, iar împreună vor încerca să salveze planeta și omenirea. Filmul este încărcat cu efecte vizuale uimitoare, de ultimă generație. Orașele se prăbușesc dramatic în timp ce personajele sunt luate de valuri uriașe.

Acțiunea din Moonfall se deschide în 2011, cu astronauții Brian Harper (Patrick Wilson) și Jo Fowler (Halle Berry) conducând o misiune în spațiu pentru a repara un satelit. Operațiunea ia o întorsătură mortală când un roi misterios îi atacă. Fowler își pierde cunoștința, în timp ce Harper îi salvează pe amândoi. NASA contestă amintirile lui Brian Harper despre incident. El este concediat în timp ce cariera lui Jo Fowler avansează. În urma umilinței publice, viața personală a lui Harper se prăbușește.

Nu uita sa citesti

After Ever Happy

Related Posts

Un deceniu mai târziu, K.C. Houseman (John Bradley), face o descoperire terifiantă. O forță misterioasă doboară Luna de pe orbita ei în jurul pământului, iar aceasta se va rupe în bucăți înainte de a se izbi de Pământ. El încearcă să avertizeze NASA, dar nu este luat în serios. Houseman ajunge la Brian Harper; care, de asemenea, îl ignoră până când schimbarea gravitației începe să provoace haos global. Astfel, Harper, Houseman și Jo Fowler trebuie să-și depășească diferențele într-un ultim efort de a salva planeta.

Moonfall amintește de clasicele dezastre din anii șaptezeci, cum ar fi Towering Inferno și Earthquake. Cei trei eroi improbabili se ocupă de problemă, în timp ce personajele secundare luptă pentru a supraviețui. Moonfall are o intrigă secundară la fel de bine scrisă ca cea principală, care ni-i prezintă pe fiul rebel al lui Harper (Charlie Plummer), tatăl său vitreg (Michael Peña) și studenta pe care Fowler o găzduiește (Kelly Yu), care fac tot posibilul să se salveze și să găsească un adăpost.

Moonfall este un film despre lupta pentru supraviețuire, dorința de a trăi și de a nu renunța.

Scenele din spațiu sunt spectaculoase și beneficiază de efecte speciale excelente. Misiunea contracronometru pentru a salva omenirea te ține cu sufletul la gură până la sfârșitul peliculei.

Dialogul nu are substanță, pe alocuri fiind ridicol, însă toate aceste aspecte sunt în sensul bun, căci, după o zi obositoare la serviciu, Moonfall este exact genul de film de care ai nevoie.

Distribuit de Vertical Entertainment, ajunge în cinematografele din România, vineri, 4 februarie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata