“Alice Through The Looking Glass” are un nou trailer: Alice se luptă cu Timpul

0

Alice in Wonderland (2010) în regia lui Tim Burton a avut un succes surprinzător în box office, chiar dacă nu s-a bucurat de aprecierea criticilor. Cu încasări de peste 1 miliard de dolari, era de așteptat că studiourile Disney vor face un sequel. În această săptămână, Disney a lansat cel de-al doilea trailer pentru “Alice Through The Looking Glass”.

Timpul nu este doar un concept în “Alice Through The Looking Glass”, ci întruchipează un personaj, mai exact antagonistul sequel-ului, fiind interpretat de Sacha Baron Cohen.

În “Alice Through the Looking Glass”, Alice (Mia Wasikowska) se întoarce în Țara Minunilor și descoperă că Mad Hatter (Johnny Depp) se confruntă cu probleme serioase, iar ea este singura care îl poate ajuta înainte de a fi prea târziu.

Pentru a-și salva prietenul, Alice se duce la Timp (Sacha Baron Cohen), o creatură neobișnuită, care este jumătate om, jumătate ceas. Alice este avertizată că nu poate câștiga într-o întrecere cu Timpul și că nu poate să schimbe trecutul, însă ea nu ține cont de nimic și pornește într-o călătorie în timp.

În această călătorie specială, ea se întâlnește cu versiuni mai tinere ale personajelor pe care le cunoaștem și pe care le îndrăgim și vom afla cum au ajuns să devină persoanele care sunt în prezent.

Johnny Depp se întoarce ca Mad Hatter alături de Mia Wasikowska, care o interpretează pe Alice. Din distribuție mai fac parte: Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Sasha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas și Ed Speleers.

De regie se ocupă James Bobin, iar scenariul este semnat de Lidia Woolverton. Filmul este produs de Tim Burton, care a regizat “Alice in Wonderland” (2010).

Alice Through the Looking Glass va avea premiera în cinematografe la data de 27 mai 2016. (România)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata