Dealuri însângerate 2, teroare la alt nivel

0

                Dealuri însângerate 2, totlu original The hills have eyes 2, e un film horror lansat în 2007 și e continuarea Dealuri însângerate lansat în 2006. Primul, cel lansat în 2006 e un remake al filmului cu același nume din 1977. Regizat de Martin Weisz după un scenariu scris de Wes și Jonathan Craven (tată și fiu), acest horror va duce teorarea la alt nivel. Vă avertizez de pa acum că este mult mai terifiant ca primul film, iar această ediție necenzurată vă va face să aveți fiori pe șira spinării, iar cei care strigă nu vor fi cei urmăriți, ci voi, spectatorii. Față de varianta văzută la cinema imaginile sunt mai explicite iar ca bonus veți putea viziona în premieră un final alternativ absolut MORTAL! Wes Craven s-a ocupat de regia filmelor lansate în 1977 și 1985, iar la aceste remakuri a fost doar producător la primele două și scenarist la al doilea.

Dealuri însângerate 2

                O femeie captivă naște un copil mutant. Ea e ucisă de căpetenia mutanților, Papa Hades pentru că nu a reușit să nască un copil sănătos. În urmă cu 2 ani, o familie a luat-o pe un drum greșit în deșert și a ajuns  într-un poligon militar numit Sectorul 16. Până a doua zi, jumătate din familie a fost măcelărită. În următoarele săptămâni, armata a relizat misiuni de căutare și distrugere în toată zona. Recent, fin motive nedezvăluite, s-a ordonat instalarea monotorizării electronice. Aceasta era aproape finalizată când… Vă dați seama ce urmează.

Dealuri însângerate 2

                Acum, un grup de cadeți din Garda Națională, plecați într-o misiune de rutină, se trezesc că trebuie să lupte cu aceași canibali însetați de sânge din New Mexico. Doar că de această dată teoraorea e adusă la alt nivel, pentru că , căpetenia acestora nu are nevoie doar de o „gustare rapidă”, ci de crescători de sex feminin, care să-i asigure urmași!

Dealuri însângerate 2

                La astfel de filme nici nu contează distribuția pentru că e un gen previzibil dependent de efecte speciale. Dar orice fan al acestor filme nu se uită la acest gen pentru scenariu sau distribuție, ci pentru a se speria. Atâta timp cât reușește să-ți dea fiori pe șira spinării, e un film reușit. De ce îmi place acest gen? Pentru că tratează aspecte imposibile, subiecte legate fde supranatural, deoarece poate fi combinat ușor cu alte genuri, dar cel mai important aspect e că-mi crește adrenalina.

Dealuri însângerate 2

Nu uita sa citesti

Dolittle

Bad Boys for Life

                Când a avut premiera acest film, în aprilie 2007 în Hotsville, Long Island, a rulat în locul Ultimul Mimzy, un film pentru copii. Vă dați seama ce a ieșit, pentru că la cinema erau copii mici cu părinții lor. Când au văzut scena nașterii de la începutul filmului, copilașii au ieșit afară din sala de cinema plângând și țipând. Angajații cinematografului și-au dat seama de greșeală, și-au cerut scuze și au oferit vouchere gratuire de intrare la filme și servicii de consiliere gratuită pentru toți spectatorii. Dacă în România s-ar întâmpla șa ceva, nu știu ce s-ar întâmpla. Pot să vă spun doar că am fost la Timișoara la Skyfall la Cinema City. Li s-a stricat proiectorul și nu am putut viziona Looper și Taken 2 pentru care aveam cumpărate bilete. Bineînțeles, noi eram 4 prieteni veniți din Reșița. Ce au făcut?! Ne-au dat banii de bilete înapoi. Nu a contat că am venit din altă localitate și că ne-a costat drumul. Dar am scris la Cinema City București și am primit cadou o intrare gratuită la film.

Dealuri însângerate 2

                Minele în care se ascund canibalii au fost create de aceași echipă care a crea peșterile din The Descendent un alt film de groază lansat în 2005. Dacă sunteți fani ai filmelor de groază, e un film care nu trevuie ratat. Trebuie să vedeși cum se termină aventura acestor recruți împotriva acestor canibali degenerați.

                Dealuri însângerate 2 s-a lansat în România pe DVD și Blu-ray. Pe Blu-ray aveți la bonusuri elemente speciale, iar filmul costă doar 30 de lei. Chiar sunt curios ce părere aveți de finalul alternativ. 🙂

bd

[review]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar