“Renegades”, din 8 septembrie la cinema

Renegaţii - din 8 septembrie la cinema

0

Renegades” este un film de acţiune regizat de Steven Quale după un scenariu scris de Luc Besson şi Richard Wenk.

Din distribuţie fac parte: Sullivan Stapleton, J. K. Simmons şi Charlie Bewley.

Am văzut “Renegades” la Grand Cinema Băneasa. În regia lui Steven Quale, filmul spune povestea unor puşcaşi marini americani aflaţi în misiune într-o Europă destrămată de război. Chiar dacă scenariul este previzibil şi nu vă va surprinde prea des, pot spune că pelicula reuşeşte cumva să capteze atenţia spectatorilor până la final, în mare parte datorită momentelor comice, personajelor bine conturate şi distribuţiei.

În 1995, Forţele speciale ale marinei militare americane (US Navy SEALs) trimit o echipă într-o regiune din Bosnia pentru o misiune secretă. Teoretic secretă, căci, în practică, membrii echipei SUA, Stanton, JP, Duffy şi Ben, sunt descoperiţi de inamici şi se văd nevoiţi să improvizeze pentru a reuşi să scape cu viaţă, însă nu înainte de crea o mare zarvă în Sarajevo, conducând un tanc. Comandantul lor, amiralul Jacob Levin, are o relaţie de dragoste-ură cu această echipă de „şoc”, pe de o parte, îi consideră nechibzuiţi pe Stanton, JP, Duffy şi Ben, dar, pe de altă parte, nu poate nega că nu ar fi buni la ceea ce fac. Totuşi, Levin nu vrea să admită că echipa, care cauzează atâtea probleme, se pricepe să ducă misiuni la bun sfârşit.

După evenimentele din Sarajevo, comandantul îi anunţă pe puşcaşii marini că sunt suspendaţi până când superiorii vor decide ce să facă cu ei.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Staton începe o relaţie cu Lana, o fată din regiune care îi mărturiseşte că îşi doreşte să contribuie la reconstruirea ţării sale şi îi povesteşte de o comoară aflată pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a îi ajuta pe localnici, soldaţii se hotărăsc să nu asculte ordinul comandantului lor şi orchestrează propria misiune: să sustragă aurul ca să îl returneze proprietarilor de drept.

Fiind vorba despre o echipă care atrage, ca un magnet, situaţiile limită, urmează o serie de peripeţii, momente complicate şi tensionate din care vor trebui să iasă cu bine, dacă vor să găsească aurul.

“Renegades” oferă un echilibru plăcut între comedie şi acţiune, mizând pe replici şi scene hilare şi o distribuţie aleasă cu grijă. J. K. Simmons se descurcă excelent în rolul comandantului marinei SUA, iar reacţiile personajului pe care îl interpretează vor fura multe râsete. Schimbul de replici dintre el şi Sullivan Stapleton este savuros şi este păcat că regizorul nu profită mai mult pe acest lucru.

Distribuit de Ro Image 2000, pelicula ajunge în cinematografe pe 8 septembrie 2017. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata