Maleficent: Mistress of Evil

Distribuit de CineForum!

0

Maleficent: Mistress of Evil este un film american regizat de Joachim Rønning după un scenariu scris de Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue şi Noah Harpster.

Din distribuţie fac parte: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein şi Michelle Pfeiffer.

An văzut Maleficent: Mistress of Evil la T Imax, Afi Cotroceni. Angelina Jolie revine pe marile ecrane în rolul lui Maleficent, într-un sequel foarte reuşit şi pe care, trebuie să recunosc, îl aşteptam cu nerăbdare.

Acţiunea are loc la cinci ani după ce Maleficent a numit-o pe Aurora, regina regatului Moors. Tânăra acceptă propunerea de căsătorie a prinţului Phillip.

Tatăl lui Phillip, regele John din Ulsted, este încântat de veste, căci vede din această căsătorie o şansă de a uni două lumi: cea a oamenilor şi cea a ceaturilor magice. În schimb, mama lui Phillip, regina Ingrith, nu împărtășește acest punct de vedere. Ea dispreţuieşte făpturile magice şi îl vede pe John, soţul ei, ca fiind un conducător slab. Dar, căsătoria fiului ei cu Aurora îi oferă o oportunitate unică de a pune în practică un plan malefic.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

În 2014, Angelina Jolie a făcut un rol memorabil în Maleficient, primul film al seriei, ce a impresionat atât copiii, cât şi adulţii, astfel încât o continuare era inevitabilă. Sequelul aduce o poveste la fel de captivantă ca cea din 2014, însă mai întunecată şi mai violentă. Maleficent şi Aurora încep să îşi pună tot felul de întrebări despre legăturile complexe de familie, iar regatul Moors se confruntă cu probleme grave.

Maleficent 2 vine cu o luptă, un adevărat război între oameni şi creaturile magice. Pacea este mai greu ca niciodată de obţinut. De asemenea, filmul aduce răspunsuri cu privire la Maleficent, la originile ei.

Efectele vizuale sunt, pur şi simplu, impresionante. Regatul Moors este colorat şi plin de viaţă datorită făpturilor magice care locuiesc acolo. Scenele de luptă sunt realizate perfect, iar întreaga acţiune te ţine cu sufletul la gură până în ultimul moment al filmului.

Distribuit de CineForum, Maleficent: Mistress of Evil a ajuns în cinematografe vineri, 18 octombrie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata