Joc riscant, noul vis american

26

                Joc riscant, titlu original Runner Runner, e un thriller lansat în 2013 regizat de Brad Furman după un scenariu scris de Brian Koppelman şi David Levien. E un film care ne aduce în atenție cât de periculos e să joci poker pe net. Toată lumea joacă. Poate îi spun altfel: pariază, bursă sau imobiliare. Dacă riști ceva înseamnă că joci. Exact cum a riscat PRO TV producând emisiunea concurs Supraviețuitorul. De ce spun că a riscat? Pentru că audiențele sunt sub așteptări, deși emisiunea e superbă. Cinstit am revăzut acest film pentru că e în ton cu ce rulează pe marile ecrane din România. Mă refer la I.T. şi Nerve. Toate au în mare același subiect: e bun sau nu internetul?!

Joc riscant

                Ce au toate campusurile în comun cu Las Vegas și Atlantic City? Jocurile de noroc sunt atât de frecvente printre studenți încât creează probleme grave. În lume jocurile de noroc online au atins proporții epidemice. În urmă cu 4 ani, cazinourile din Nevada considerau jocurile de noroc online drept concurență. Acum își dau seama că acum aceste jocuri le pot aduce profit. Acum oricine are acces la internet și poate să-și piardă economiile de o viață fără să iasă din casă doar printr-o apăsare de buton. Ministerul de Justiție a pus sub acuzare 3 site-uri de poker din străinătate. Jucătorii sunt convinși că un trișor poate vedea ce cărți are adversarul.

Joc riscant

                Richie Furst trebuie să-și plătescă școala. Neavând bani intră pe unul din site-urile online pentru a-și mări veniturile. Pierde tot și crezând că a fost escrocat pleacă în Costa Rica pentru a-l înfrunta pe managerul jocurilor de noroc Ivan Block, omul pe care-l consideră responsabil. Richie este sedus de promisiunile de bogăție imensă pe care i le face Block, până când află adevărul tulburător despre binefăcătorul lui. Când FBI-ul încearcă să îl silească pe Richie să contribuie la arestarea lui Block, Richie este pus față în față cu cel mai riscant pariu din viața lui: încercarea de a păcăli cele două forțe care sunt pe urmele lui. Richie urmărește o nouă versiune a visului american: avere nelimitată, obținută ușor și repede. Doar că Block se hotărăște să se facă nevăzut și să îl lase în urmă pe Richie, ca țap ispășitor. Oare va reuși?!

Joc riscant

Justin Timberlake e Richie Furst student la Priceton care a lucrat la Rush Street Capital. Mai avea un an și devenea manager de portofoliu cu o primă de 6 zerouri. Doar că a venit criza și firma a dat faliment. Dar a învățat 2 lucruri: doar munca grea nu te protejează şi nimeni nu joacă pe gratis;

richie

Ben Affleck e Ivan Block. Acesta devine ținta unei anchete federale deoarece e pus sub acuzare că pe site-urile sale se trișează. Dar nimeni nu are ce să-i facă pentru că operează în afara jurisdicției federale, în Costa Rica;

block

Gemma Arterton e Rebecca Shafran, o sofisticată directoare executivă de care Richie se îndrăgostește;

Nu uita sa citesti

Madame Web

Related Posts

Wish

Napoleon

rebecca

Anthonie Mackie e detectivul Eric Shavers, un agent FBI pe care-l obsedează gândul să-l aducă pe Block și pe asociații lui în fața justiției.

shavers

                În vreme ce capitala jocurilor de noroc, Las Vegas, are venituri anuale de circa 6 miliarde de dolari, înfloritoarele site-uri pentru jocuri de noroc și cazinouri din Macau, o insulă tropicală aflată la câteva ore distanţă de Hong Kong, au avut o cifră totală de afaceri de 44 de miliarde de dolari în 2011. Practicile de afaceri din aceste zone exotice sunt cel puțin dubioase. Este o reeditare a zilelor Vestului Sălbatic, numai că, în loc de arme, acești infractori sofisticați folosesc algoritmi complecși. În ciuda riscurilor de natură statistică și infracțională, jocurile de noroc pe internet prezintă nenumărate atracții. În lumea de azi, care este marcată de criza economică, tinerii au mai puține ocazii de angajare decât în orice altă epocă. Dar asta nu le-a afectat cu nimic dorința de a se îmbogăți cât mai repede. Membrii acestei generații, deveniți consumatori din fragedă pruncie, sunt obișnuiți să dobândească ce vor, când vor, cu o simplă apăsare pe butonul mouse-ului. Ei se uită la așa zișii lideri ai lumii afacerilor, care se folosesc de subterfugii suspecte din punct de vedere moral, dacă nu chiar ilegale, și se întreabă: „Dacă ei pot să facă asta, eu de ce să nu pot?”

Joc riscant

                De unde vine titlul în engleză?! „Runner runner” este o expresie pe care o cunosc doar cei mai împătimiți cartofori. Iată o explicație rapidă, pentru cei neinițiați: în jocul de poker Texas hold’em, fiecărui jucător i se împart două cărți cu fața în jos, pe care le păstrează pentru sine. Apoi se împart trei cărți cu fața în sus. A patra carte împărțită se numește „turn”, iar a cincea carte se numește „river”. Uneori, un jucător obține cele două cărți de care are nevoie chiar sub forma cărților „turn” și „river”, un noroc excepțional, care este cunoscut sub numele „runner runner”.

Joc riscant

                Deși nu are un scenariu excepțional, Joc riscant e un film unde tensiunea e la ordinea zilei. Jocul de cuvinte și traiul primejdios vă va ține 1 oră jumate lipiți de canapele. E un subiect care e actual și foarte riscant.

                Joc riscant s-a lansat în România pe DVD și Blu-ray. Pe Blu-ray conține ca elemente speciale Povestea din interior a poker-ului online unde jucătorii cibernetici trec prin situații periculoase. Din păcate nu veți avea subtitrare în limba română.

Joc riscant

[review]

26 Comentarii
 1. Ctxttn spune

  buy generic acyclovir 400mg order zyloprim 300mg online cheap buy allopurinol 300mg sale

 2. Ztxjay spune

  buy xenical xenical for sale brand diltiazem 180mg

 3. Yjixrd spune

  metformin 500mg pills metformin online buy buy glycomet 1000mg generic

 4. Rdlkga spune

  priligy 90mg drug cytotec drug order misoprostol 200mcg

 5. Fhuohb spune

  purchase loratadine generic buy claritin generic cost loratadine 10mg

 6. Wmrzwe spune

  buy desloratadine pills for sale order desloratadine 5mg pill order clarinex pill

 7. Zvvpmr spune

  buy aristocort 10mg for sale buy triamcinolone 10mg for sale buy triamcinolone 4mg online cheap

 8. Dybedo spune

  roulette online with real money black jack roulette online

 9. Qzkacp spune

  order vibra-tabs online cheap buy acticlate generic buy doxycycline sale

 10. Gwtuwx spune

  lasix for sale order lasix 40mg for sale furosemide 100mg sale

 11. Inhdtk spune

  neurontin cost purchase gabapentin sale gabapentin for sale online

 12. Fopfvj spune

  buy omnacortil paypal cheap omnacortil 10mg order omnacortil generic

 13. Iwrqxy spune

  buy generic azithromycin buy zithromax 500mg sale zithromax pill

 14. Qiflzr spune

  buy amoxicillin 1000mg for sale oral amoxil amoxicillin over the counter

 15. Hxtzfq spune

  purchase accutane pill isotretinoin for sale generic isotretinoin 40mg

 16. Ghkdge spune

  buy prednisone 10mg online cheap cheap prednisone 10mg order deltasone 40mg for sale

 17. Dcwdng spune

  buy tizanidine 2mg generic tizanidine price buy tizanidine pills

 18. Eylysi spune

  clomiphene online order buy cheap clomiphene clomid 100mg tablet

 19. Xqkhts spune
 20. Lriswc spune

  walgreen generic allergy pills fexofenadine 120mg usa prescription only allergy medication

 21. Jbryjn spune

  best acne treatment for boys buy retin generic permanent treatments for acne

 22. Dfxvos spune

  best prescription heartburn medication cost clozapine 50mg

 23. Qkwqyc spune

  oral deltasone 10mg prednisone 5mg sale

 24. Fnhyya spune

  really strong sleeping pills brand melatonin 3mg

 25. Iknvxj spune

  prescription vs over the counter allergy medications for itching skin allergy medications prescription list

 26. tlover tonet spune

  I’m extremely inspired together with your writing abilities and also with the structure for your blog. Is this a paid subject or did you modify it your self? Anyway stay up the nice high quality writing, it’s rare to peer a nice weblog like this one nowadays..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata