Kate Winslet va juca în filmele Avatar

Kate Winslet colaborează din nou, după 20 de ani, cu regizorul James Cameron

Sursa: radiocraiova.ro
0

Kate Winslet și regizorul James Cameron au o istorie împreună. În urmă cu două decenii, actrița a jucat în filmul de succes Titanic, care a fost regizat de acesta. Până în 2009, Titanic a fost cel mai bine vândut film din istorie, când a fost surclasat de o peliculă regizată tot de Cameron – Avatar.

Winslet și Cameron se reunesc pentru prima oară după lansarea filmului Titanic. Actrița a acceptat un rol în următoarele filme Avatar, potrivit site-ului Deadline.

”Eu și Kate Winslet așteptam de 20 de ani să avem un alt proiect împreună, de la colaborarea noastră în filmul Titanic. Filmul a fost unul dintre cele mai premiate din cariera mea”, a spus Cameron.

”Abia aștept să o văd (pe Kate Winslet – n.r.) cum îi dă viață personajului Ronal”, a completat regizorul.

Până la lansarea filmelor Avatar, e bine de știut că Winslet va apărea pe marile ecrane alături de actorul Idris Elba în pelicula The Mountain Between Us, care va avea premiera vinerea asta.

De asemenea, actrița câștigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din The Reader va avea o apariție și în filmul regizat de Woody Allen, Wonder Wheel for Amazon. Această peliculă va avea premiera la începutul lunii decembrie, pe 1.

Actrița este destul de ocupată în această perioadă și are în desfășurare mai multe proiecte. Aceasta o va interpreta pe fotojurnalista și corespondentul de război Elizabeth “Lee” Miller într-o biografie a cărui titlu nu este cunoscut momentan.

Sursa: boomsbeat.com

Alte pelicule recente care intră în palmaresul actriței Kate Winslet sunt Collateral Beauty, Triple 9, The Dressmaker și  Steve Jobs.

Producția pentru toate cele patru filme planificate din seria Avatar (sequel-uri) a început în 25 septembrie, în orașul Manhattan Beach din California. Primul film din cele planificate va fi lansat în 18 decembrie 2020.

Al doilea sequel este programat pentru data de 17 decembrie 2021, urmat de Avatar 4 cu lansare în data de 20 decembrie 2024, iar ultimul film al seriei, Avatar 5, va avea premiera în 19 decembrie 2025.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata