Roman Polanski, noi acuzații de viol

Sursa: independent.co.uk
0

Roman Polanski este acuzat că a violat o minoră de 15 ani în 1972. Regizorul în vârstă de 84 de ani se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală, după ce o femeie numită Renate Langer l-a acuzat de viol, informează contactmusic.

Potrivit acuzațiilor, agresiunea sexuală s-a petrecut în localitatea Gstaad. Acum, regizorul este investigat de poliția elevețiană.

Șeful Departamentului de Poliție St Gallen, Krusi Hanspeter, a confirmat că Langer – fostă actriță, acum în vârstă de 61 de ani – a fost interogată de poliție în 26 septembrie.

În timpul interogatoriului, Langer a afirmat că a simțit nevoia de a dezvălui această poveste după ce o altă femeie, cunoscută sub numele Robin, a făcut aceleași acuzații în luna august a acestui an. În această vară, Robin a afirmat că a fost ”abuzată sexual” când avea 16 ani, în anul 1973.

Langer a explicat că nu a dezvăluit detaliile mai devreme, deoarece i-a fost teamă pentru părinții ei, care acum sunt morți.

Aceasta a declarat pentru New York Times: ”Mama mea ar fi avut un atac de cord. Am simțit rușine, teamă, m-am simțit pierdută și singură”.

Langer este a patra femeie care îl acuză public pe regizorul Roman Polanski de agresiune sexuală, după ce acesta a mărturisit în 1977 că a întreținut ilegal relații sexuale cu Samantha Geimer, când aceasta avea doar 13 ani.

Polanski a reușit să scape nepedepsit după ce a părăsit SUA înainte de a fi dată vreo sentință în acest caz. Regizorul rămâne un fugar din sistemul justiției din America.

Recent, avocații lui Polanski au lucrat la anularea mandatului internațional de arestare emis pe numele regizorului, în timp ce Roman a declarat că acum consideră închis cazul Geimer.

Polanski, care a regizat filme precum The Pianist sau Carnage, a declarat de curând: ”În ceea ce mă privește, s-a terminat. Am pledat vinovat”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata