Războinicul vânător şi Crăiasa Zăpezii postere şi trailer subtitrat

1

Snow White and the Huntsman (2012) a obținut încasări internaționale de aproape 400 de milioane de dolari, la un buget de producție de 170 de milioane. Astfel, studiourile Universal Pictures au dat undă verde pentru o continuare, intitulată The Huntsman: Winter’s War, care e un posibil viitor hit cinematografic al lui 2016.

Cu mult timp înainte ca regina cea rea, Ravenna să fi fost ucisă de sabia Albei ca Zăpada, ea a supravegheat-o pe sora sa, Freya, care a fost trădată li a fugit din regatul lor. Cu abilitatea Freyei de a-și îngheța inamicii, tânăra prințesă a gheții a petrecut decenii într-un palat de gheață. Când Freya află de decesul surorii sale, ea le dă soldaților poruncă să aducă oglinda magică acasă. Dar descoperă că Ravenna poate fi readusă la viață… Astfel, celor 2 surori nimeni nu li se va mai opune. Oare chiar așa va fi?! Răul va învinge?! Vom afla din din 22 aprilie 2016.

Din distribuție fac parte: Charlize Theron (Regina Ravenna). Chris Hemsworth (Vânătorul), Jessica Chastain (Luptătoarea Sara), Emily Blunt (Freya, Regina Gheţii).

1 Comentariu
  1. gralion torile spune

    Loving the information on this internet site, you have done great job on the blog posts.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata