“The Divergent Series: Allegiant” postere şi trailer subtitrat – finalul este din ce în ce mai aproape

0

A fost lansat primul trailer al filmului “Allegiant”.

Seria “Divergent” cuprinde trei cărți: Divergent, Insurgent și “Allegiant”. Fiecare carte a beneficiat de o ecranizare, însă ultima va fi împărțită în două filme. Lucru care nu este nou, având în vedere că celebrele francize care au la bază o serie de cărți au făcut exact la fel, cum ar fi Harry Potter” (ecranizarea ultimei cărți din seria “Harry Potter and the Deathly Hallows” a fost împărțită în două părți). Însă spre deosebire de alte francize, ultimele două filme din franciza “Divergent” au primit nume diferite, primul – “The Divergent Series: Allegiant” și al doilea – “The Divergent Series: Ascendent”.

Prima parte din marele final este regizată de Robert Schwentke și urmărește aventurile lui Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James). După ce adevărul iese la iveală în “Insurgent”, Tris plănuiește să fugă împreună cu Four din oraș pentru a descoperi ce se află în spatele zidului. Ei vor trebui să lase în urmă singurul oraș pe care îl cunosc și o parte din prieteni pentru a găsi o soluție să salveze își salveze orașul, Chicago.

Din distribuție fac parte – Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Naomi Watts și Jeff Daniels.

“The Divergent Series: Allegiant” va avea premiera în cinematografe la data de 18 martie 2016.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata