Recomandări Starfilme.com pentru sărbătorile de iarnă

177

Având în vedere că a început iarna și se apropie sărbătorile, noi cei de la Starfilme.com ne-am gândit să vă recomandăm cele 32 de filme și 18 animații pe care trebuie să le vizionaţi în această perioadă:

1. Home alone

home alone

Kevin este un băieţel de 8 ani uitat singur acasă de părinţii săi, plecaţi cu restul familiei într-o vacanţă de Crăciun la Paris. La început, lui Kevin îi place să stea singur, dar ulterior realizează că lucrurile nu sunt aşa simple cum par. Mai ales din momentul în care doi hoţi hotărăsc să-i spargă casa. Dar Kevin nu se sperie aşa de uşor şi hotărăşte să-şi apere teritoriul cu orice preţ.

2. Home alone 2: Lost in New York

home alone 2

Kevin McAllister şi familia lui se pregătesc să meargă la Miami pe timpul sărbătorilor. La aeroport, Kevin se pierde de-ai lui şi ajunge pe un avion către New York. Ajuns în oras, Kevin reuşeşte să ia un taxi până la Plaza Hotel unde, folosindu-se de cartea de credit a tatălui său, îşi închiriază un apartament. Dar dă peste foştii săi duşmani, Harry şi Marv, care tocmai au ieşit de la puşcărie. Când Kevin află că cei doi vor să jefuiască magazinul lui Marv în ajunul Crăciunului, îşi face un plan pentru a-i opri.

3. Home alone 3

home alone 3

Patru spioni, Beaupre, Alice, Jernigan şi Unger, fură un microcip top-secret şi, pentru a nu fi găsit la vamă, îl ascund într-o maşinuţă de jucărie teleghidată. Dar bagajul lor se încurcă la aeroport cu al morocănoasei doamne Hess care, găsind jucăria în locul bagajelor ei, i-o dă lui Alex, vecinului ei de 8 ani. Spionii îşi vor microcipul înapoi înainte ca ai lor clienţi să se înfurie şi se decid astfel să intre prin efracţie în toate casele de pe strada lui Alex, neştiind în care anume e băieţelul. Dar Alex e pregătit deja pentru vizita lor…

4.  The Santa Clause

santa clause

Când Moş Crăciun nu-şi mai poate duce munca la bun sfârşit, Charlie îşi convinge tatăl, Scott Calvin, să-i ia locul. Ceea ce nu ştiu este că o dată ce va intra în costumul roşu, Scott va trebui să îndeplinească şi toate atribuţiile Moşului. În anul ce va urma, lui Scott îi va creşte burtă şi barbă exact ca lui Moş Crăciun. Familia şi colegii nu ştiu ce să creadă despre noile schimbări din viaţa lui Scott. Toţi sunt contrariaţi şi nemulţumiţi, în afară de micuţul Charlie, care este singurul de părere că tatăl său este potrivit pentru această slujbă.

5. The Santa Clause 2

santa clause 2

Scott Calvin a fost, în ultimii opt ani, un adevărat Moş Crăciun, iar loialii săi spiriduşi îl păzesc de belele. Charlie, fiul său, a „aterizat” pe lista obraznicăturilor, iar Moșul însuși simte cum, pe zi ce trece, i se cam duce vremea… În concluzie, dacă Scott nu se însoară până în seara de Ajun, nu va mai putea fi niciodată Moș Crăciun! Disperat să-și găsească o nevastă și să-și ajute și fiul, Scott se întoarce acasă, printre ai săi, lasând un Moș-surogat care să supravegheze cum merg lucrurile la Polul Nord. Dar…

6. The Santa Clause 3: The Escape Clause

santa clause 3

Crăciunul se apropie, iar Scott Calvin își invită socrii să petreacă împreună sărbatorile. Vacanța lor ia însă o întorsătură haotică, pentru că Scott descoperă o modalitate de a scăpa din „Clauza de Moș Crăciun”, dar năzdrăvanul Gerilă îngheață tun zâmbetele de Crăciun! Dacă Scott nu va reuși să salveze situația, va fi un ger cumplit la Polul Nord și în toată lumea! Va reuși oare Scott să-și recapete îndrăgita slujbă?

http://www.youtube.com/watch?v=GrWp53jU-MI

7.  Alvin and the chipmunks

alvin

Când în casa lui Dave, un compozitor de real… insucces, se strecoară trei veverițe, bărbatul încearcă să scape de ele. Dar când veverițele arată că pot vorbi și cântă, Dave își dă seama ca ar putea da lovitura cu ajutorul lor. Surprinzătoarea colaborare dintre Dave, bătăiosul Alvin, tăcutul Simon și sensibilul Theodore îi rezolvă compozitorului atât problemele profesionale, cât și pe cele sentimentale.

8.  Alvin and the chipmunks 2: The squeakquel

alvin 2

Managerul Dave Seville convinge cele trei veverițe să meargă la școală asemenea unor copii obișnuiți, predicându-le faptul că va fi în interesul lor să învețe carte. În vreme ce veverițele cântătoare se acomodează cu noul stil de viață în mijlocul elevilor de la școală, Ian Hawke este eliberat din închisoare și colindă prin toată lumea în încercarea de a descoperi animale talentate, care să poată cânta și dansa. În Australia, Ian Hawke întâlnește niște femele veveriță înzestrate din punct de vedere muzical, pe care intenționează să le transforme în vedete pentru a se răzbuna astfel pe Alvin, Simon și Theodore.

9.  Alvin and the chipmunks 3: Chipwrecked

alvin 3

De această dată Alvin și veveriţele sunt în vacanţă într-o croazieră. Însă vaporul are câteva defecţiuni şi eroii noştri naufragiază pe o insulă pustie. În timp ce Dave îşi caută prietenii pierduţi, veveriţele îşi fac de cap pe noua lor insulă. Acestea îşi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toţi. În vreme ce buclucaşele veveriţe caută drumul de întoarcere şi descoperă că insula pe care sunt prizoniere nu este pustie aşa cum au crezut la început, Dave Seville face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-şi recupera prietenii dispăruţi.

10.  Jack Frost

jack frost

Jack Frost este pe cale să-și împlinească una dintre cele mai mari dorințe ale sale, afirmarea talentului de muzician. Prețul pe care-l plătește este însă mare, căci Jack își petrece mult timp departe de Gabby și Charlie, soția și fiul său. De Crăciun el se grăbește să ajungă acasă la familia sa și moare într-un accident de mașină. Băiețelul îi simte foarte mult lipsa și dorința lui de a-și revedea tatăl este atât de mare încât, sufletul acestuia va intra în trupul unui om de zăpadă!

11.  Jingle all the way

jingle all the way

Când Howard lipsește de la antrenamentul de karate al fiului său, el promite să se revanșeze de Crăciun cu o jucărie pe care micuțul și-o dorea de multă vreme. Ceea ce Howard nu știe este faptul că fiecare copil din oraș vrea să aibă jucăria respectivă, iar părinții fac tot posibilul să îndeplinească dorințele odraslelor. În Ajunul Crăciunului el trebuie să concureze cu un lucrător poștal, un actor, un polițist și cu aproape fiecare părinte din oraș, pentru a face rost de jucăria mult visată. În timp ce Howard se agită în oras, băiețelul său îi duce dorul, iar soția sa primește avansuri din partea unui vecin foarte insistent.

12.  Christmas with the Cranks

christmas with the kranks

În momentul în care singura lor fiica, Blair, părăseşte căminul familial, Luther şi Nora Krank decid să plece într-o croazieră pentru a depăşi mai uşor acest moment. Dar decizia lor de a boicota tradiţia declanşează un adevărat vacarm în vecini. Când Blair sună în Ajunul Crăciunului pentru a anunţa că vrea să facă o vizită surpriză împreună cu logodnicul ei, familia Krank are 12 ore la dispoziţie pentru a face un miracol şi a se aduna împreună cu vecinii pentru a sărbători mai mult ca niciodată!

13.  It’s a wonderful life

it's a wonderful life

Filmul spune povestea lui George Bailey, oprit din încercarea de a se sinucide de un înger, care îi arată cum ar fi fost lumea dacă el nu ar fi existat niciodată. Șocat de cele arătate de înger, George își dorește viața mai mult ca orice.

14.  Miracle on 34th street

miracle on 34th street

Kriss Kringle e în oraș, un bătrânel simpatic care se potrivește perfect descrierii moșului de la Polul Nord. Și pentru că marele magazin Cole’s avea nevoie de un Moș Crăciun iar el se potrivea perfect „descrierii postului”, devine în scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan, o fetiță drăgălașă, și mama ei, manager la Cole’s, par a fi singurele care nu cred în Moș Crăciun. Nici managerii magazinul concurent nu cred și chiar îi înscenează moșului comiterea unei infracțiuni pentru a fi arestat sau închis într-un ospiciu. Dar, așa cum știm cu toții, Moș Crăciun există, așa cum și Dumnezeu există, iar de Crăciun mai mult ca oricând e timp pentru miracole.

15.  The family man

family man

Jack Campell este un broker renumit pe Wall Street. Are tot ce își poate dori: bani, mașină sport foarte atrăgătoare pentru femeile din jurul său, însă îi lipsește viața de familie. Într-una din zile, își amintește de prietena lui pe care a părăsit-o cu treisprezece ani în urmă, deși i-a promis că se va întoarce peste un an și vor întemeia o familie. Gustul succesului îl zăpăcește și preferă să lucreze ca să devină o persoană importantă. Acum își dorește ca să nu fi făcut aceeași alegere și iată că într-o dimineață se trezește alături de Kate și de fetița lui. Oare va reuși să facă față unei vieți pe care nu a planificat-o?

16. Vertical limit

vertical limit

Peter și sora lui Annie, sunt copiii lui Royce Garrett, un alpinist care a murit în mod tragic în timpul unei cățărări. Peter a devenit un fotograf respectat, în timp ce Annie este o alpinistă cu renume, care lucrează pentru Elliot Vaughn, un miliardar care vrea să escaladeze muntele K2 din Himalaya. În timpul cățărării, se pornește o furtună iar Elliot, Annie și echipa lor rămân prinși într-o cavernă acoperită de o avalanșă. Peter, care se află în apropierea muntelui, organizează o echipă și pleacă în căutarea celor dispăruți. Într-o cursă împotriva cronometrului dar și a naturii, ei trebuie să o salveze pe Annie și pe ceilalți supravețuitori ale căror vieți sunt în pericol.

http://www.youtube.com/watch?v=eDZS0obtRvw

17.  Cliffhanger

cliffhanger

Pe vremuri, Walker era cotat cel mai bun alpinist, dar moartea accidentală a logodnicei celui mai bun prieten al lui îl scoate pe bară. Un alt accident, un avion prăbușit în munti, îl determină să-și reia vechea meserie, pentru a salva supraviețuitorii. Dar ceea ce trebuia să devină o misiune de recuperare se transformă într-o luptă pentru a-si salva propria viață

18.  It could happen to you

it could happen to you

Charlie și Muriel Lang au trăit împreună vieți simple până când au câștigat 4 milioane de dolari la loterie. Totuși, există o problemă. Înainte de extragere, Charlie a mâncat la o cafenea și nu a mai avut bani pentru a-i da bacșiș chelneriței Yvonne. În glumă, el i-a promis că dacă va câștiga la loterie, îi va da jumătate din banii câștigați. El este acum total hotărât să-și țină promisiunea făcută și de aceea soția lui decide să-l părăsească, nevrând să-i dea chelneriței niciun cent. Relația dintre Charlie și Muriel se destramă în timp ce Charlie și Yvonne încep să se înțeleagă de minune.

19.  While you were sleeping

while you were sleeping

Lucy trăiește o viață plictisitoare, nu are familie, singura care îi ține companie este pisica ei. Ziua de Crăciun o găsește făcându-și meseria, vânzând tichete în gară. Îl vede pe bărbatul visurilor ei, Peter, care este jefuit. Ea îl salvează și-l duce la spital, unde intră în comă. Aici familia lui Peter o confundă, crezând toți că este logodnica lui Peter. Pentru prima dată în viața ei simte ce înseamnă să aibă o familie. În tot acest timp petrecut alături de familia lui Peter, Lucy se îndrăgostește de fratele acestuia, Jack.

20.  Serendipity

serendipity

Cu câteva zile înainte de Crăciun, în timp ce făcea cumpărături, Jonathan Trager o întâlnește pe Sara Thomas și își petrece seara cu ea hoinărind prin Manhattan, fără măcar să-i știe numele. Când seara se sfârșește, cei doi hotărăsc să lase destinul să decidă în locul lor. Peste mulți ani însă, înainte de nuntă, Jonathan se hotărăște să înfrunte destinul și pornește în căutarea ei.

21.  The lion, the witch and the wardrobe

narnia

Patru frați sunt trimiși în vizită la o rudă îndepărtată și neprietenoasă. Casa rudei se dovedeste a fi un teren numai bun de joacă, ei descoperind aici un dulap fermecat, care face trecerea într-o altă lume, una fantastică. Aici vor face cunoștință cu leul Aslan, Vrăjitoarea Albă și vor învăța să se lupte cu personaje fantastice. Vrăjitoarea Albă dorește să preia controlul asupra Narniei, înghețând tot ținutul. Împotriva ei se vor ridica cei trei copii, împreună cu Leul Aslan și armata acestuia. Copiii vor învăța din această aventură ce înseamnă prietenia și dragostea.

22.  Prince Caspian

narnia 2

La un an după aventurile din prima parte, regii și reginele din Narnia se regăsesc în acel tărâm fantastic, doar pentru a descoperi că au trecut mai mult de 1300 de ani în timpul narnian. Cât timp au fost plecați, Epoca de Aur a Narniei a luat sfârșit, Narnia a fost cucerita de Telmarini și acum este controlată de către maleficul rege Miraz. Cei patru frați îl vor întâlni pe moștenitorul de drept al tronului Narniei, tânărul prinț Caspian, care a fost forțat să se ascundă căci unchiul său, Miraz, plănuiește să-l omoare pentru a-l pune pe fiul său pe tron. Cu ajutorul unui gnom prietenos, a unui curajos șoricel care vorbește pe nume Reepicheep, Trufflehunters și Nikabirk, narnienii, conduși de către curajoșii cavaleri Peter și Caspian, se aventurează într-o călătorie epică pentru a-l găsi pe Aslan și a-l învinge pe Miraz, astfel restaurând magia și gloria în regat.

23.  The Voyage of the Dawn Treader

narnia 3

Lucy și Edmund Pevensie se întorc în Narnia împreună cu verișorul lor, Eustace. De data aceasta, Peter și Susan nu vor mai intra în lumea magică a Narniei, pentru că ei, după cum Aslan le-a spus, au crescut, dar vor putea să-l găsească în lumea reală pe el, pe Aslan. Cei trei, Lucy, Edmund și Eustace îl vor întâlni pe Prințul Caspian într-o călătorie dincolo de mare, la bordul navei regale, The Dawn Treader. În decursul drumului se întâlnesc cu dragoni și alte personaje fantastice, dar și cu un grup de războinici, până la ajungerea lor la marginile lumii.

24.  Grumpy old men

grumpy old men

Max Goldman și John Gustafson sunt cei mai buni prieteni și se cunosc de-o viață. Cei doi și-au făcut farse și șirul acestora nu se oprește chiar dacă acum sunt trecuți de 60 de ani. Preocupările lor cotidiene, până acum banale, dispar ca prin minune în ziua când pe strada lor se mută o doamnă… interesantă, care le trezește sentimente și pasiuni nebănuite la vârsta lor.

25.  Grumpier old men

grumpier old men

Cei doi morocănoși: Max Goldman și John Gustafson alături de soția acestuia, Ariel Truax, devenită Gustafson, primesc vizita Mariei Sophia Coletta Ragetti și au motiv de „dispută” pregătirile de căsătorie a copiilor lor: Melanie Gustafson și Jacob Goldman, în care fiecare dintre ei încearcă să hotărască soarta acestora, să dirijeze și încurcă, ca de obicei ițele… și îi mai încurcă și italianca care vrea să schimbe „atmosfera” micului orășel Wabasha…

Nu uita sa citesti

The Nun II

Retribution

26. Winter’s tale

winter's tale

Acțiunea se situează în anul 1916, într-un New York rece, bântuit de vânt și întuneric. În mijlocul acestui oraș, într-o iarnă rece, un hoț, Peter Lake, speră să găsească o pradă considerabilă într-unul dintre palatele orașului. Crezând că acesta este nelocuit, pătrunde înăuntru, dar în loc să găsească o comoară, găsește altceva de neprețuit: dragostea. Intrând, o zărește pe fata proprietarilor cântând la pian, iar imaginea ei îl tulbură deopotrivă și îl fascinează. Ceea ce nu știe însă este faptul ca tânăra este grav bolnavă și pe moarte. Dar acest fapt nu îi împiedică să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Și cum filmul vrea să prezinte puterea dragostei adevărate și miracolele pe care aceasta le produce, Peter se reîncarnează și așa începe o serie de aventuri ireale, presărate cu dezamăgiri, cu iubire și cu magie.

27.  Bad Santa

bad santa

Doi bărbați, Willie și Marcus, pleacă o dată pe an, în apropierea Crăciunului, să jefuiască mall-uri. Îmbrăcați în Moș Crăciun și elful său, aceștia plănuiesc să jefuiască fiecare magazin, însă planul lor este dat peste cap de către un copil de 8 ani care îi învață despre adevăratul spirit al Crăciunului.

 28. Deck the halls

deck the halls

Doi vecini dintr-un orășel din New England intră în război unul cu altul când unul din ei se hotărăște să-și decoreze de Crăciun casa cu atâtea luminițe încât să fie vizibile din spațiu. Cartierul este întors cu susul în jos pe măsură ce familiile încearcă să descopere adevăratul sens al Crăciunului.

 29. How Grinch stole the Christmas

grinch

Izolat de mic de restul oamenilor din cauza urâțeniei lui, Grinch trăiește într-o peșteră alături de Max, câinele său. El urăște tot ce are legătura cu oamenii și bineînțeles, urăște și Crăciunul. Când vizitează orășelul Whoville și vede pregătirile de sărbători, îi vine o idee, și anume să strice toată sărbătoarea. Așa că fură toate cadourile, toți brăduții și toate beculețele. Toți copiii rămân triști, gândindu-se că nu au fost cuminți în anul acela și au fost pedepsiți…

30. Whiteout

whiteout

Un ofițer de poliție trebuie să captureze un criminal în serie înainte ca noaptea polară, lungă de 6 luni, să înceapă. Carrie Stetko a fost detașată timp de doi ani la stația de cercetare de la Polul Sud. Ea și-a depus demisia și așteaptă să plece cu ultimul avion, care va decola în trei zile. Un cadavru e găsit cu 72 de ore înainte ca noaptea polară să înceapă, astfel începând prima investigație polițienească din istoria Cercului Arctic. Ceea ce Carrie nu știe e că asasinatul e parte dintr-un secret lung de 60 de ani, iar criminalul e dispus să mai ucidă și alți oameni pentru a-și proteja taina.

31.  The Smurfs

smurfs

Ștrumfii sunt niste creaturi miniaturale de culoare albastră, care trăiesc într-un sat mitic din Evul Mediu și sunt hărțuiți de către un vrăjitor diabolic pe nume Gargamel, care intenționează să îi folosească ca parte a unei vrăji ce l-ar putea ajuta să producă aur. După ce Gargamel descoperă satul ștrumfilor, aceștia fug prin pădure pentru a nu fi capturați, iar Ștrumful Neîndemânatic pătrunde într-o grotă interzisă împreună cu alți câțiva confrați. Fiind lună plină și vraja plutind în aer, ștrumfii sunt teleportați printr-o poartă magică în New York-ul contemporan, acolo unde sunt șocați de descoperirile științei și tehnicii moderne și de continua agitație a locuitorilor metropolei. Găzduiți în casa lui Johan și a soției însărcinate a acestuia, ștrumfii încearcă să găsească drumul spre casă înainte ca vrăjitorul Gargamel, care se află pe urmele lor și în New York, să îi sechestreze și să-i folosească în planurile lui oculte.

32. The Smurfs 2

smurfs 2

Gargamel îi creează pe Hackus şi Vexy, un cuplu de ştrumfi răi numiţi Naughties, pentru a valorifica esenţa magică de ştrumf. Când descoperă că doar un ştrumf real îi poate da ce-şi doreşte și că numai Smurfette îi poate transforma pe Naughties în ştrumfi reali, Gargamel o răpește pe Smurfette și o duce în Paris. Acolo, cu ajutorul esenţei de ştrumf, Gargamel speră să utilizeze Turnul Eiffel ca o antenă de energie generatoare, pentru a se întoarce acasă. Acum totul depinde de Papa Smurf, Clumsy, Grouchy şi Vanity să vină în lumea umană şi să ceară ajutorul lui Patrick şi Grace Winslow şi al fiului lor Blue.

33. Frozen

frozen

Anna, o tânără visătoare, e pe punctul de a porni în aventura vieţii ei alături de Elsa, Crăiasa Zăpezii. Frozen se anunţă o poveste care îmbină aventura cu comedia. O profeţie malefică face ca un regat întreg să fie prins într-o iarnă veşnică, aşa că Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un îndrăzneţ om de la munte, într-o călătorie periculoasă pentru a o găsi pe Crăiasa Zăpezii şi pentru a pune capăt astfel vrăjii iernii. Cu un peisaj desprins parcă de pe Everest, cu creaturi mitice şi cu magie ieşind din fiecare colţ, Anna şi Kristoff se vor lupta cu forţele naturii într-o cursă pentru a-şi salva regatul de la îngheţul veşnic.

34. Rise of the guardians

rise of the guardians

Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: Moş Crăciun, Iepuraşul de Paşti, Omul de Nisip, Pitch, Zâna Măseluță. Diversele personaje îndrăgite din „mitologia” celor mici își unesc forțele pentru a-l opri pe Bau-Bau din planul său de a aduce lumea într-un întuneric etern, peste care el să fie stăpân.

35. Polar Express

polar express

Mai există oare copii care să nu creadă în Moș Crăciun? Iată că eroul nostru nu crede. În timp ce sora lui așteaptă cu nerăbdare cadourile, băiatul stă liniștit în pat, așteptând și el sosirea moșului, pentru a se convinge odată pentru totdeauna că acesta există. La doisprezece fără cinci minute, un tren, Polar Express, oprește în fața casei sale, tren care îl va duce până la Polul Nord, acolo unde trăiește moșul. În tren, băiatul întâlnește alți copii dornici de aventură și pe parcursul acestei călătorii învață niște lucruri esențiale despre viață: a se baza întotdeauna pe familie, a avea încredere în prieteni, a avea curaj și a-și impună părerile.

36. A Christmas Carol

a christmas carol

Ebenezer Scrooge, un om de afaceri bătrân și zgârcit, cu o personalitate rapace, are un comportament răutacios față de angajatul său loial și față de nepotul său. În ajunul celui de-al șaptelea Crăciun de la moartea partenerului său de afaceri, Marley, fantoma acestuia din urmă, îl vizitează pe Scrooge, prevestindu-l că în acea noapte va fi vizitat de trei spirite. Spiritul Crăciunului Trecut, Prezent și Viitor, fiecare dintre ele încercând să-i arate bătrânului avar greșelile vieții sale. Acest lucru chiar se întâmplă, iar urmările constituie o poveste senzațională și emoționantă.

37. Arthur Christmas

arthur christmas

V-aţi întrebat vreodată cum împarte Moş Crăciun toate cadourile într-o singură noapte? Pe vremea când stră-străbunicii noştri erau doar nişte copii, în lume nu erau aşa de mulţi copii ca în ziua de azi şi cadourile erau aduse cu sania. Dar în ziua de azi, pentru a face faţă cererii, Moş Crăciun se foloseşte de tehnologia ultramodernă, din baza sa de la Polul Nord ! Din păcate, în acest an un copil a fost uitat şi nu îşi va primi cadoul.

38. How to train your dragon

httyd

Adolescentul Hiccup este fiul conducătorului unui trib de vikingi pe nume Stoick cel Mare, care nu este considerat potrivit pentru a moșteni poziția de lider după moartea părintelui său întrucât nu dispune de forță și eroism, deși este inteligent și are un simț al umorului foarte dezvoltat. Hiccup participă alături de alți tineri la programul de antrenament de pe insula Berk, acolo unde este învățat să ucidă dragoni, probă pe care trebuie s-o depășească cu brio pentru a dovedi că s-a maturizat fiind aceea de a captura un dragon uriaș.

39. How to train your dragon 2

httyd2

Au trecut cinci ani de când Hiccup și Toothless au reușit să facă pace între dragoni și vikingi pe insula Berk. În timp ce Astrid, Snoutlout si restul găștii se întrec în cursele de dragoni, Hiccup și Toothless călătoresc împreună pe cer pentru a descoperi noi teritorii. Atunci când una dintre aventurile lor îi conduce la descoperirea unei peșteri de gheață, ce reprezintă casa a sute de noi specii de dragoni sălbatici, în frunte cu misteriosul Dragon Rider, cei doi prieteni se vor afla în centrul unei lupte pentru a proteja pacea.

40. Hercules

hercules

Hercule, fiul lui Zeus, tatăl zeilor, este transformat într-un semizeu de către Hades, zeul lumii întunericului, care plănuiește să-l detroneze pe Zeus. Hercule este crescut pe pământ, unde nu se folosește de puterile sale divine, dar când află de proveniența sa divină, Zeus îi spune că dacă dorește să ajungă pe muntele Olimp, trebuie să devină un erou adevărat. Astfel, Hercule se antrenează și cu ajutorul prietenului Pegas și a antrenorului său personal, Phil, devine un erou faimos. El se luptă cu monștri, titani și chiar cu Hades, dar abia când…

41. Ice age

ice age

Pe timpul când planeta intră în epoca de gheață, toate animalele migrează spre sud în căutarea unei clime mai calde. Sid este un leneș lăsat în urmă de familia sa. Când se trezeșe îl întâlnește pe Manny, un mamut, pe care se hotărăște să-l însoțească din moment ce a rămas singur. Tabăra oamenilor este atacată de tigri, iar o femeie sare în râu pentru a-și salva copilul. Micuțul este „adoptat” de Manny și Sid, care decid să-l înapoieze tatălui. În călătoria lor, cei doi sunt însoțiți de Diego, care la început vrea să fure copilul, dar care apoi el însuși îi va lua apărarea în fața restului de tigri înfometați.

42. Ice age 2: The Meltdown

ice age 2

Cei trei prieteni din filmul anterior, Manny, Sid și Diego, s-au stabilit într-o vale alături de celelalte animale. În momentul în care aceștia descoperă că valea riscă sa fie inundată, ei pornesc într-o călătorie pentru a se salva. În călătoria lor, Manny întâlnește o femelă mamut care se credea oposum și la început acesta o respinge pentru că i se părea ciudată.

 43. Ice age 3: Dawn of the dinosaurs

ice age 3

Mamutul Manny și iubita lui Ellie vor avea un bebe mamut, iar leneșul Sid așteaptă cu nerăbdare evenimentul. Gândul că va deveni tătic îl dă de tot peste cap pe Manny, care, mai stresat decât toate mamele din lume o menajează în exces pe Ellie şi se agită la orice mişcare a bebeluşului. Diego, se gândeşte cu groază că va deveni în curând dădacă pentru nou-născutul lui Manny, iar Sid este năpădit de sentimente materne care îl împing să devină „mama” a trei ouă de dinozaur pe care le găsește în mod întâmplător sub gheață. În căutarea lui Sid, prietenii lui îl vor întâlni pe Buck, un mascul de nevăstuică, un fel de Tarzan al acelor vremuri, care îi va ajuta să-l salveze pe leneșul atras mereu de încurcături.

44. Ice age 4: Continental Drift

ice age 4

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei: Manny , Diego și Sid, pornesc în cea mai mare aventură a lor după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent. Separați de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barcă improvizată și se lansează într-o epopee maritimă în încercarea disperată de a-i găsi pe ceilalți.

45. Beauty and the beast

beauty and the beast

Belle este o tânără fată, căreia nu-i place viața pe care o duce. Greșeala făcută de tatăl fetei, pe nume Maurice, va face ca fiica acestuia să se întâlnească cu Bestia. Acest monstru este un prinț asupra căruia fusese aruncată o vrajă, iar el nu mai putea iubi. Cu timpul, între cei doi se înfiripă o prietenie frumoasă.

46. Beauty and the beast 2: The enchanted Christmas

beauty and the beast 2

Belle este prizonieră în castel. Însă ea este hotărâtă să celebreze Crăciunul așa cum se cuvine acestei sărbatori, deși Bestia nu este de acord și îi interzice. Belle nu ia in seamă acest lucru, dorind să-i aducă fericire măcar în aceste momente. Aliații săi sunt obiectele din casă care doresc o schimbare în această atmosferă mohorâtă. Dar Forte se teme că planurile Frumoasei vor pune capăt blestemului care a căzut peste castel, blestem care pe el l-a făcut foarte important în ochii stăpânului sau. El se folosește de Fifi, un flaut care dorește cu disperare un solo, pentru a strica planurile Bellei și pentru a scăpa de ea.

47. Beauty and the Beast 3: Belle’s magical world

beauty and the beast 3

Animația este alcătuită din trei capitole în care sunt prezentate aventuri ale personajelor ce fac parte din această lume magică. În prima parte, între Belle și Bestia are loc o mică ceartă care până la urmă se rezolvă. În partea a doua, Lumiere trăiește o mică aventură pe munte alături de Fifi. În ultima parte, Belle o roagă pe Bestie să elibereze o pasăre cântătoare ca un gest de bunătate.

48. The Lion king

lion king

Simba, un prinț leu, se naște pe tărâmul Africii. Tatăl său, Regele Mufasa, le spune oamenilor săi că după moartea lui tronul îi va reveni lui Simba, îndepărtându-l astfel pe fratele regelui, Scar, de la conducerea Tărâmului Mândriei. Scar, unchiul lui Simba, plin de mânie, plănuiește să îi omoare pe Mufasa și pe Simba pentru a ajunge la putere. El și grupul său de hiene reușesc să îl omoare pe Mufasa, dar Simba supraviețuiește. Simțindu-se extrem de vinovat de moartea tatălui său, Simba își părăsește casa și hotărăște să nu se mai întoarcă niciodata acolo.Tot hoinărind, îi întâlnește pe Timone și Pumba, cu care se împrietenește repede. Stă cu ei până la adolescență, când prietena lui din copilărie, Nala, îl găsește și îl imploră să se întoarcă pe Tărâmul Mândriei, unde Scar s-a declarat rege de ani de zile și a ruinat totul. Toate animalele vor muri de foame dacă Simba nu se întoarce…

49. The Lion king 2: Simba’s pride

lion king 2

Simba și Nala au o fiică, pe prințesa Kiara. Prietenii regelui, Timon și Pumba, sunt cei însărcinați să-i fie dădace, dar ea se strecoară cu ușurință de sub ochii lor și se aventurează în locurile interzise. Acolo îl cunoaște pe Kovu, un pui de leu care este fiul lui Zira, fosta soție a lui Scar. Ea plănuiește să-l crească pe Kovu ca să-l răstoarne pe Simba de pe tron și să devină regele Pământurilor Mândre.

50. The Lion King 1/2: Makuna matata

lion king 3

Acțiunea se petrece între cele 2 animații The Lion king.  Este povestea celor doi prieteni ai lui Simba, înainte de a se întâlni cu el. Ne este prezentată colonia lui Timon, unde observăm că el este diferit de ceilalți, iar mama și unchiul Max îl sfătuiesc să părăsească colonia. Timon pleacă să-și găsească lumea viselor lui, o lume liberă, fără îndatoriri. Așa îl întâlnește pe Pumba și împreună merg mai departe în căutarea visului lui Timon, trecând amândoi printr-o serie de aventuri amuzante.

177 Comentarii
 1. RonnieSon spune

  https://farmacia.best/# farmacias online baratas

 2. EddieCet spune

  farmacia online madrid Levitra 20 mg precio farmacia online internacional

 3. RonnieSon spune

  https://kamagraes.site/# farmacia online envío gratis

 4. RonnieSon spune

  https://sildenafilo.store/# viagra online cerca de la coruña

 5. RonnieSon spune
 6. JasonBeege spune

  https://kamagraes.site/# farmacia online barata

 7. EddieCet spune

  sildenafilo 50 mg comprar online comprar viagra contrareembolso 48 horas comprar viagra en espaГ±a amazon

 8. RonnieSon spune

  https://farmacia.best/# farmacia online 24 horas

 9. RonnieSon spune
 10. RonnieSon spune

  https://sildenafilo.store/# sildenafilo cinfa 100 mg precio farmacia

 11. JasonBeege spune

  http://farmacia.best/# farmacias online baratas

 12. RonnieSon spune

  http://kamagraes.site/# farmacia online

 13. RonnieSon spune

  https://farmacia.best/# farmacia online

 14. EddieCet spune

  farmacia 24h kamagra farmacia envГ­os internacionales

 15. RonnieSon spune

  http://kamagraes.site/# farmacias online baratas

 16. RonnieSon spune

  http://tadalafilo.pro/# farmacia online barata

 17. JasonBeege spune

  https://kamagraes.site/# farmacia online madrid

 18. RonnieSon spune

  https://vardenafilo.icu/# farmacias online baratas

 19. RonnieSon spune

  http://kamagraes.site/# farmacia online envío gratis

 20. EddieCet spune

  farmacia online internacional farmacias baratas online envio gratis farmacia online barata

 21. RonnieSon spune

  https://tadalafilo.pro/# farmacia online internacional

 22. TracyVor spune

  farmacia online migliore: farmacie online affidabili – farmacia online

 23. Sonnyvuh spune

  farmacia online miglior prezzo: kamagra – farmacie online sicure

 24. TracyVor spune

  acquistare farmaci senza ricetta: kamagra oral jelly consegna 24 ore – acquisto farmaci con ricetta

 25. I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A number of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any advice to help fix this issue?

 26. TracyVor spune

  farmacie online sicure: avanafil – farmacia online

 27. TracyVor spune

  farmacia senza ricetta recensioni: viagra generico – pillole per erezione immediata

 28. TracyVor spune

  migliori farmacie online 2023: Avanafil farmaco – farmacia online migliore

 29. SidneyMearf spune

  https://kamagrait.club/# farmacia online senza ricetta

 30. TracyVor spune

  comprare farmaci online all’estero: avanafil prezzo in farmacia – acquisto farmaci con ricetta

 31. TracyVor spune

  farmacia online migliore: kamagra gel – farmacia online miglior prezzo

 32. Sonnyvuh spune

  farmacia online migliore: farmacia online piu conveniente – farmacia online migliore

 33. TracyVor spune

  esiste il viagra generico in farmacia: viagra consegna in 24 ore pagamento alla consegna – viagra subito

 34. TracyVor spune

  viagra online in 2 giorni: alternativa al viagra senza ricetta in farmacia – pillole per erezioni fortissime

 35. TracyVor spune

  farmacia online migliore: Farmacie a milano che vendono cialis senza ricetta – farmacie online sicure

 36. TracyVor spune

  farmacie online affidabili: kamagra oral jelly consegna 24 ore – acquisto farmaci con ricetta

 37. SidneyMearf spune

  https://kamagrait.club/# comprare farmaci online all’estero

 38. TracyVor spune

  farmacia online migliore: kamagra gel prezzo – farmacie online autorizzate elenco

 39. TracyVor spune

  farmacia online senza ricetta: Dove acquistare Cialis online sicuro – acquistare farmaci senza ricetta

 40. Sonnyvuh spune

  farmacia online: Avanafil farmaco – farmacia online miglior prezzo

 41. TracyVor spune

  viagra acquisto in contrassegno in italia: alternativa al viagra senza ricetta in farmacia – alternativa al viagra senza ricetta in farmacia

 42. TracyVor spune

  farmacie on line spedizione gratuita: kamagra – acquisto farmaci con ricetta

 43. TracyVor spune

  farmacie online autorizzate elenco: kamagra gel prezzo – acquistare farmaci senza ricetta

 44. TracyVor spune

  farmacia online migliore: Farmacie a milano che vendono cialis senza ricetta – acquistare farmaci senza ricetta

 45. SidneyMearf spune

  http://sildenafilit.bid/# cialis farmacia senza ricetta

 46. TracyVor spune

  farmacia online migliore: farmacia online – comprare farmaci online con ricetta

 47. TracyVor spune

  farmacia online più conveniente: avanafil – comprare farmaci online all’estero

 48. Sonnyvuh spune

  farmacie on line spedizione gratuita: Dove acquistare Cialis online sicuro – farmacie online affidabili

 49. TracyVor spune

  farmacia online senza ricetta: kamagra oral jelly consegna 24 ore – comprare farmaci online all’estero

 50. TracyVor spune

  comprare farmaci online all’estero: avanafil – farmacia online migliore

 51. TracyVor spune

  farmacia online migliore: farmacia online miglior prezzo – acquistare farmaci senza ricetta

 52. SidneyMearf spune

  http://sildenafilit.bid/# dove acquistare viagra in modo sicuro

 53. TracyVor spune

  acquistare farmaci senza ricetta: kamagra – acquisto farmaci con ricetta

 54. TracyVor spune

  farmacia online senza ricetta: farmacia online spedizione gratuita – farmacia online miglior prezzo

 55. Sonnyvuh spune

  acquisto farmaci con ricetta: kamagra oral jelly – farmacie online sicure

 56. TracyVor spune

  farmacia online migliore: Cialis senza ricetta – farmacia online migliore

 57. Autode kokkuost spune

  Very soon this web site will be famous among all blogging users, due to it’s pleasant posts

 58. TracyVor spune

  farmacie online autorizzate elenco: kamagra gel – farmacie on line spedizione gratuita

 59. TracyVor spune

  farmacia online migliore: farmacia online – farmacia online più conveniente

 60. SidneyMearf spune

  http://farmaciait.pro/# comprare farmaci online con ricetta

 61. chatblink spune

  I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 62. TracyVor spune

  farmacia online migliore: avanafil prezzo – farmacia online miglior prezzo

 63. Sonnyvuh spune

  farmacie on line spedizione gratuita: farmacia online miglior prezzo – acquisto farmaci con ricetta

 64. Kris Doffing spune

  Great write-up, I am regular visitor of one’s web site, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

 65. TracyVor spune

  farmaci senza ricetta elenco: Farmacie che vendono Cialis senza ricetta – acquisto farmaci con ricetta

 66. MichaelMuh spune

  ventolin capsule: Ventolin inhaler best price – ventolin otc canada

 67. It’s really very complex in this busy life to listen news on TV, thus I simply use internet for that purpose, and take the latest news.

 68. MichaelMuh spune

  can i order clomid without prescription: Buy Clomid Online Without Prescription – cheap clomid now

 69. MichaelMuh spune

  paxlovid pharmacy: paxlovid club – paxlovid india

 70. MichaelMuh spune

  how to get clomid no prescription: Buy Clomid Online – how can i get clomid prices

 71. Mathewfug spune

  paxlovid buy https://paxlovid.club/# paxlovid pill

 72. MichaelMuh spune

  ventolin generic price: Ventolin HFA Inhaler – buy ventolin pills online

 73. MichaelMuh spune

  ventolin inhalers: Ventolin inhaler – ventolin in usa

 74. комнатное растение на ф spune

  I like reading through a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

 75. RobertScunk spune

  canadian pharmacy price checker: certified canadian pharmacy – my canadian pharmacy rx

 76. seo spune

  This is very fascinating, You are an overly professional blogger. I have joined your feed and sit up for looking for more of your great post. Also, I have shared your site in my social networks

 77. RichardDoorm spune

  top canadian online pharmacy: buy drugs online – medication without prior prescription

 78. DanielHet spune

  reputable canadian online pharmacies Mail order pharmacy best mail order canadian pharmacy

 79. RobertScunk spune

  canadian drug store: Online pharmacy USA – pharmacy review

 80. RichardDoorm spune

  п»їlegitimate online pharmacies india: india pharmacy – top 10 pharmacies in india

 81. RobertScunk spune

  canada pharmacy online: certified canada pharmacy online – canadian 24 hour pharmacy

 82. DanielHet spune

  best online pharmacy india Online medicine home delivery indian pharmacies safe

 83. RichardDoorm spune

  medicine in mexico pharmacies: mexican medicine – reputable mexican pharmacies online

 84. Vernonnouff spune

  lisinopril 5mg prices: Buy Lisinopril 20 mg online – lisinopril buy online

 85. Scottscoof spune

  where can i get zithromax: zithromax online paypal – can you buy zithromax over the counter in mexico

 86. Charlesthera spune

  over the counter lisinopril Lisinopril 10 mg Tablet buy online lisinopril 250mg

 87. ковры 3 на 4 в москве spune

  Hi great blog! Does running a blog similar to this take a massive amount work? I have no knowledge of computer programming but I was hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off topic but I just needed to ask. Appreciate it!

 88. Scottscoof spune

  ciprofloxacin 500 mg tablet price: Get cheapest Ciprofloxacin online – ciprofloxacin order online

 89. Charlesthera spune

  antibiotics cipro buy cipro online without prescription cipro ciprofloxacin

 90. услуги сантехника spune

  I go to see everyday some web pages and websites to read articles or reviews, except this website gives quality based posts.

 91. Scottscoof spune

  buy ciprofloxacin: ciprofloxacin without insurance – antibiotics cipro

 92. запчасти spune

  After looking at a number of the blog articles on your website, I honestly like your way of blogging. I added it to my bookmark website list and will be checking back soon. Please check out my web site as well and let me know how you feel.

 93. Charlesthera spune

  doxycycline 50 mg cap doxycycline buy online order doxycycline 100mg without prescription

 94. Scottscoof spune

  lisinopril 90 pills cost: 60 mg lisinopril – lisinopril 40 mg

 95. Charlesthera spune

  lisinopril buy in canada Over the counter lisinopril zestoretic 10 mg

 96. Scottscoof spune

  cipro online no prescription in the usa: Buy ciprofloxacin 500 mg online – buy ciprofloxacin over the counter

 97. Charlesthera spune

  lisinopril online uk Lisinopril 10 mg Tablet buy online lisinopril 20 mg tablet cost

 98. Scottscoof spune

  zithromax buy: zithromax antibiotic without prescription – how to buy zithromax online

 99. Charlesthera spune

  doxycycline 150 mg cost comparison doxycycline buy online doxycycline cost

 100. RichardDiz spune

  ed meds online without doctor prescription new treatments for ed ed meds

 101. JuliusZemia spune
 102. RichardDiz spune

  Kamagra 100mg price Kamagra Oral Jelly buy Kamagra

 103. JuliusZemia spune

  http://levitra.icu/# п»їLevitra price

 104. RichardDiz spune

  п»їkamagra buy kamagra online usa buy kamagra online usa

 105. JuliusZemia spune

  https://sildenafil.win/# sildenafil citrate australia

 106. RichardDiz spune

  cheap erectile dysfunction pill ed remedies erection pills viagra online

 107. JuliusZemia spune

  http://levitra.icu/# Vardenafil buy online

 108. RichardDiz spune

  buy tadalafil 5mg online buy tadalafil 5mg online tadalafil soft

 109. JuliusZemia spune

  http://tadalafil.trade/# buy tadalafil 20mg price in india

 110. DavidWet spune
 111. DavidWet spune

  https://mexicopharm.shop/# mexican pharmaceuticals online

 112. DavidWet spune

  http://withoutprescription.guru/# non prescription erection pills

 113. наркология стационар spune

  The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 114. Josephbruic spune

  http://withoutprescription.guru/# prescription drugs without prior prescription

 115. https://crazysale.marketing/ spune

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this article and the rest of the site is extremely good.

 116. buy autocad spune

  What a data of un-ambiguity and preserveness of precious experience about unexpected feelings.

 117. краска для ткани spune

  Hey I am so thrilled I found your webpage, I really found you by error, while I was browsing on Bing for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I dont have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the excellent jo.

 118. bitokvesnuhin spune

  Сайт mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru с радостью предлагает услуги машинной штукатурки. Не упустите свой шанс на революционные изменения в области ремонтных работ.

 119. Very nice article, just what I needed.

 120. Hello there! This article couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll forward this article to him. Pretty sure he’ll have a good read. Thank you for sharing!

 121. Hey there! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this problem. If you have any suggestions, please share. Appreciate it!

 122. гостиничные чеки мск spune

  It’s going to be finish of mine day, except before end I am reading this impressive post to increase my experience.

 123. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Regards!

 124. Хотите заказать механизированную штукатурку стен в Москве, но не знаете, где искать надежного подрядчика? Обратитесь к нам на сайт mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru! Мы предоставляем услуги по оштукатуриванию стен механизированным способом, а также гарантируем качество и надежность.

 125. glavdachnik.ru spune

  Undeniably consider that that you stated. Your favourite justification appeared to be at the net the simplest thing to have in mind of. I say to you, I definitely get irked even as folks consider worries that they plainly do not realize about. You controlled to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing with no need side effect , other folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

 126. After exploring a few of the blog posts on your site, I truly like your way of blogging. I book marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my web site as well and let me know how you feel.

 127. snabzhenie-obektov.ru spune

  производство поставки строительных материалов

 128. стяжка пола под ключ spune

  Хотите получить идеально ровный пол без лишних затрат? Обратитесь к профессионалам на сайте styazhka-pola24.ru! Мы предоставляем услуги по стяжке пола м2 по доступной стоимости, а также устройству стяжки пола под ключ в Москве и области.

 129. Онлайн казино spune

  Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 130. online television spune

  I have read so many articles or reviews regarding the blogger lovers but this piece of writing is truly a good post, keep it up.

 131. online television spune

  A person necessarily help to make critically articles I would state. This is the first time I frequented your web page and so far? I amazed with the research you made to create this actual publish incredible. Great process!

 132. Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 133. It is not my first time to pay a visit this web site, i am visiting this web site dailly and take pleasant data from here every day.

 134. This is a topic that’s close to my heart… Best wishes! Where are your contact details though?

 135. online television spune

  I think this is one of the so much important information for me. And i’m satisfied reading your article. However want to remark on few common things, The website taste is ideal, the articles is actually excellent : D. Good task, cheers

 136. online television spune

  Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 137. loan near me spune

  Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that „perfect balance” between superb usability and visual appearance. I must say that you’ve done a fantastic job with this. In addition, the blog loads extremely fast for me on Chrome. Outstanding Blog!

 138. Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However I am encountering problems with your RSS. I don’t know why I can’t subscribe to it. Is there anybody else getting the same RSS problems? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

 139. Онлайн казино spune

  В нашем онлайн казино вы найдете широкий спектр слотов и лайв игр, присоединяйтесь.

 140. Now I am going to do my breakfast, when having my breakfast coming again to read further news.

 141. I feel this is one of the such a lot important information for me. And i’m satisfied reading your article. However want to observation on few basic things, The website taste is ideal, the articles is actually nice : D. Good task, cheers

 142. חשפניות spune

  Quality posts is the key to be a focus for the users to pay a visit the website, that’s what this site is providing.

 143. חשפניות spune

  Pretty part of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing on your augment or even I achievement you get right of entry to consistently fast.

 144. sphynx cat price spune

  Please let me know if you’re looking for a article author for your site. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Thank you!

 145. חשפניות spune

  I believe what you postedtypedbelieve what you postedwrotethink what you postedwrotethink what you postedtypedsaidWhat you postedtypedsaid was very logicala bunch of sense. But, what about this?think about this, what if you were to write a killer headlinetitle?content?wrote a catchier title? I ain’t saying your content isn’t good.ain’t saying your content isn’t gooddon’t want to tell you how to run your blog, but what if you added a titleheadlinetitle that grabbed a person’s attention?maybe get people’s attention?want more? I mean %BLOG_TITLE% is a little vanilla. You ought to peek at Yahoo’s home page and see how they createwrite news headlines to get viewers interested. You might add a related video or a related picture or two to get readers interested about what you’ve written. Just my opinion, it could bring your postsblog a little livelier.

 146. sphynx kitten spune

  Hi there, I found your website by the use of Google even as searching for a comparable matter, your site got here up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 147. חשפניות spune

  Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again soon!

 148. חשפניות spune

  I am sure this post has touched all the internet users, its really really good piece of writing on building up new weblog.

 149. When someone writes an post he/she maintains the thought of a user in his/her mind that how a user can understand it. So that’s why this article is amazing. Thanks!

 150. Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. All the best

 151. Hi there, I enjoy reading all of your post. I like to write a little comment to support you.

 152. Hurrah! Finally I got a weblog from where I can in fact take helpful data regarding my study and knowledge.

 153. Nice blog here! Also your site rather a lot up fast! What host are you the use of? Can I am getting your associate link for your host? I want my site loaded up as fast as yours lol

 154. infoda4nik.ru spune

  I like it when folks come together and share opinions. Great blog, keep it up!

 155. I constantly spent my half an hour to read this blog’s posts every day along with a cup of coffee.

 156. bezogoroda.ru spune

  If some one needs expert view about blogging and site-building then i advise him/her to visit this webpage, Keep up the nice job.

 157. daachka.ru spune

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 158. animal xnx videos spune

  What’s up to every one, because I am truly keen of reading this website’s post to be updated regularly. It includes pleasant stuff.

 159. It’s awesome to visit this web site and reading the views of all mates regarding this post, while I am also eager of getting experience.

 160. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

 161. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 162. WOW just what I was searching for. Came here by searching for %keyword%

 163. Привилегированный частный эротический массаж в Москве выбрать лучший

 164. daa4a.ru spune

  I for all time emailed this website post page to all my friends, because if like to read it then my friends will too.

 165. daachka.ru spune

  Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said „You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 166. sadounik.ru spune

  I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 167. продвижение в гугле spune

  Hi, I believe your website may be having internet browser compatibility issues. When I look at your site in Safari, it looks fine however when opening in IE, it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, fantastic blog!

 168. glavsadovnik.ru spune

  Superb website you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of group where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Kudos!

 169. myinfodacha.ru spune

  Your way of explaining everything in this piece of writing is in fact nice, all be able to easily understand it, Thanks a lot.

 170. daachkaru spune

  I’m not sure why but this site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 171. An impressive share! I have just forwarded this onto a coworker who had been doing a little research on this. And he in fact bought me lunch simply because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending time to discuss this matter here on your internet site.

 172. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this info So i’m satisfied to express that I have a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much certainly will make certain to don?t put out of your mind this web site and give it a look on a continuing basis.

 173. twitch.tv spune

  I am extremely inspired together with your writing skills and alsosmartly as with the layout in your blog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it’s rare to peer a nice blog like this one these days..

 174. delaremontnika.ru spune

  Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author.I will make sure to bookmark your blog and will eventually come back sometime soon. I want to encourage continue your great job, have a nice afternoon!

 175. daachnik.ru spune

  I have read so many articles about the blogger lovers but this piece of writing is really a pleasant article, keep it up.

 176. ሊንዳ ቴክኒሻን እያ። spune

  Quality posts is the important to invite the users to visit the site, that’s what this web site is providing.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata