“Kingsman: The Golden Circle” – primul poster conține un mesaj special de la un vechi prieten

0

Primul poster al sequel-ului – Kingsman: The Golden Circle – conține un mesaj special de la un vechi prieten.

În ultimele săptămâni, presa internațională a anunțat că actorul Colin Firth nu se întoarce în continuarea lui “Kingsman: The Secret Service (2014)”, iar cei care au văzut filmul știu de ce personajul lui Firth nu poate apărea în sequel. Cu toate acestea, potrivit producătorilor, este posibil să avem o surpriză. Oare îl vom revedea pe Colin în Kingsman: The Golden Circle?

Astăzi, Taron Egerton, care îl interpretează pe Eggsy, a făcut public primul poster al noului film pe pagina sa de Twitter, iar afișul conține un mesaj special de la un vechi prieten și știm despre cine este vorba – Harry Hart (interpretat în film de Colin Firth).

poster

Anul trecut, în septembrie, Mark Millar, creatorul revistei de benzi desenate care stă la baza francizei, a declarat într-un interviu că Harry Hart s-ar putea întoarce în noua aventură a lui Eggsy, dacă acest lucru ar avea sens în noua poveste.

Toți discutăm despre acest lucru deoarece o parte importantă din ceea ce a funcționat în primul film s-a datorat lui Colin. De asemenea, dorim să menținem integritatea poveștii, așa că dacă îl aducem înapoi, reapariția sa trebuie să aibă sens.

Colin Firth

Ulterior, Matthew Vaughn, care semnează regia pentru ambele filme, a dat de înțeles că Harry Hart s-ar putea întoarce.

Multe persoane sunt supărate că există posibilitatea ca Firth să nu se întoarcă în sequel, dar am multe idei în momentul de față. Simt că putem să venim cu o idee ca să îl aducem înapoi pe Colin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata