Lansări DVD, BD și BD3D decembrie 2014 în România

0

În decembrie 2014, în România, se lansează pe suport DVD, BD și BD3D următoarele filme:

Pe data de 2 decembrie Odeon Film lansează:

pe DVD: Trilogia Diary of a vampy kid (Trilogia Jurnalul unui puşti)

diary

Diary of a vampy kid

Bazat pe cel mai bine vândut roman ilustrat, Jurnalul unui neîndemanatic, de Jeff Kinney, plicula urmăreşte aventurile elevului Greg Heffley, pe parcursul unui an de învăţământ, în care se confruntă cu toate greutăţile şi umilinţele la care poate fi supus datorită vârstei şi răutăţii colegilor săi, visând la momentul său de glorie.

Diary of a vampy kid 2 – Rodrick rules

Devon Bostick, în rolul fratelui mai mare Roderick, decide că e totuşi timpul să îl ajute pe fratele său mai mic, în loc să îi pună beţe în roate în această continuare. Probabil plictisit de atâtea şotii şi dornic de a avea un partener, mai degrabă decât o ţintă, Roderick începe să-i spuna din secretele sale lui Greg, jucat de Zachary Gordon. Cel mic e uimit de cât de mulţi oameni pot leşina în biserică atunci când văd ciocolată, cât de uşor poate să scape de cearta parinţilor pentru note slabe sau de ceea ce se întâmplă dupa trecerea orei sale de culcare. Fratele mai mare are multe lecţii de predat!

Diary of a vampy kid 3 – Dog Days

În ultima zi de şcoală, Greg încearcă să obţină de la prietena lui Holly Hills numărul ei de telefon. Dar ea este forţată să plece înainte de a putea scrie ultimele două cifre. Cel mai bun prieten, Rowley Jefferson îl ia pe Greg la un club local, unde sucurile sunt aparent gratuite, piscina puţin aglomerată, şi Holly este instructor de tenis pentru copii mai mici. Greg organizează un meci de tenis, în ciuda faptului că el şi Rowley nu au jucat tenis. Atunci când Greg se întoarce acasă îl minte pe tatăl său că a obţinut un loc de muncă la acel club. De această minciună se foloseşte fratele său mai mare Rodrick să-l şantajeze pe Greg pentru a obţine acces la acel club şi de aici încep peripeţiile.

60 lei

pe DVD: Trilogia Madagascar

madagascar

Având în vedere că vin sărbătorile, cei de la Odeon Film au conceput un pack de colecție cu trilogia Madagascar cu un preț special. Eroi acestor aventuri sunt: leul Alex, zebra Marty, hipopotămița Gloria, girafa Melman și pinguinii. Pentru fanii acestei trilogii, animația The penguins of Madagascar rulează în cinematografe din 28 noiembrie. Pack-ul conține:

Madagascar

Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park, New York naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi că lumea chiar ESTE cu adevărat o junglă! Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer și Jada Pinkett Smith conduc o distribuție de mari vedete care își împrumută vocea acestor animale haioase între care un cvartet de pinguini puși pe rele și legiuni întregi de lemurieni, în frunte cu extraordinarul Rege Julien. MADAGASCAR este un film de familie excelent, cu un umor dezlănțuit, de care nu vă veți mai sătura!

Madagascar 2: Escape 2 Africa

Acest sequel continuă aventurile animalelor evadate de la grădina zoologică. Leul Alex, zebra Marty, hipopotămița Gloria, girafa Melman și prietenii lor lemurii reușesc să evadeze de pe insula pe care eșuaseră și în loc să se îndrepte spre Statele Unite, ajung în Africa. Aici fac cunoștință cu familia lui Alex, care va trebui să rezolve o mulțime de probleme de acomodare, provocate de instinctele sale pervertite de confortabila ședere în grădina zoologică.

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Eroii noștri încă se luptă să-și găsească drumul înapoi spre casă, în iubitul lor New York, însoțiți, desigur, de Regele Julien,de Maurice și Pinguini. Aventurile lor comice îi poarta acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii noștri eroi îl reinventează, în stil Madagascar, evident!

70 lei

Pe data de 6 decembrie Empire film lansează:

pe blu-rayAlmost famous (Aproape celebri) versiunea extinsă

almost

Într-o zi, unui tânăr care colaborează cu revista Rolling Stones i se iveşte posibilitatea de a scrie despre trupa Stillwater, care se anunţă a deveni un mare succes. William porneşte alături de ei în turneu, în ciuda protestelor mamei sale. Cu cât petrece mai mult timp alături de membrii trupei şi alături de frumoasa Penny, care călătorea cu ei, el devine mai puţin un observator şi mai mult un participant la viaţa celor din trupă.

20 lei

pe blu-rayLegend of the falls (Legendele toamnei)

legend

O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării şi legăturilor de sânge, imposibil de desfăcut, Pelicula spune o poveste plină de forţă despre trei fraţi care fac eforturi să rămână împreună, dar şi despre femeia care intervine între ei.

20 lei

pe blu-ray: The quick and the dead (Mai iute ca moartea)

quick

Povestea se învârte în jurul unui concurs între cei mai iuţi de mână pistolari din Vestul Sălbatic la care îşi anunţă prezenţa, Ellen, o tipă misterioasă şi atrăgătoare, şmecheraşul The Kid, pacifistul Cort şi Herod, infamul primar al orăşelului Redemption, locul unde se desfăşoară competiţia. Înfruntarea pistolarilor va declanşa pasiuni şi dorinţe de răzbunare. Ellen va trăi o aventură cu The Kid, iar Herod, organizatorul grotescului turneu va dori, de asemenea, să-i pice la aşternut focoasa pistolară. Numai că Ellen nu poate uita o nedreptate pe care acesta i-a făcut-o în trecut. După mai multe dueluri spectaculoase, în joc mai rămân chiar Helen şi Herod.

20 lei

pe blu-ray: Bram Stoker’s Dracula

dracula

Periculos şi charismatic, Dracula este un personaj care bântuie de mai bine de un secol peisajul literar şi dramatic. Povestea profund erotică, scrisă iniţial de Bram Stocker şi publicată în 1897, a fost unul dintre cele mai rezistente romane ale epocii victoriene. De asemenea, este o poveste de dragoste atât de tulburătoare şi cu rezonanţe atât de adânci, încât a fost apreciată ca una dintre cele mai mari poveşti epice ale tuturor timpurilor.

20 lei

pe blu-ray: 7 years in Tibet (7 ani în Tibet)

7

Pelicula prezintă povestea reală a arogantului alpinist austriac Heinrich Harrer care, în Austria anului 1939, este o personalitate a propagandei naziste. El îşi părăseşte ţara natală, dar şi soţia şi copilul, pentru o expediţie în Himalaya. Harrer este un spirit dornic de aventură, dornic de a încerca cele mai puternice senzaţii. Cucerirea muntelui Himalaya şi această călătorie într-o lume exotică îl fac să uite de tot ceea ce lăsa în urmă.

20 lei

pe blu-rayThe tourist (Turistul)

tourist

Frank, un american manierat aflat în vacanţă la Veneţia, Italia, se împrieteneşte cu Elise, o femeie extraordinar de frumoasă, cu un secret misterios. Curând, flirtul lor se transformă într-o reţea complicată de înşelăciuni periculoase, pe măsură ce sunt urmăriţi de Interpol, poliţia italiană şi mafia rusească în acest thriller plin de suspans şi acţiune la nivel internaţional.

20 lei

pe blu-raySalt

salt

Evelyn Salt este un agent operativ al CIA care se bucură de mare în rândul superiorilor. Cu toate că loialitatea nu i-a fost pusă niciodată la îndoială, un dezertor rus îi va convinge pe superiorii ei că este agent dublu iar misiunea sa din prezent este nici mai mult nici mai puţin decât… asasinarea preşedintelui Statelor Unite. Din acel moment vânătoarea va începe, iar Salt va trebui să-şi folosească toate abilităţile de agent sub acoperire. Ea va trebui să scape din toate capcanele care i-au fost întinse şi totodată să descopere un secret de stat teribil… care ar putea schimba cursul istoriei.

20 lei

pe blu-rayThe punsher  (Justiţiarul)

punisher

Justiţiarul trăieşte în lumea pe care o cunoaştem cu totţi, o lume întunecată de război, crimă, cruzime şi nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a înfrânge răul cu care se întâlneşte – doar inteligenţa lui incredibilă, anii de experienţă în luptă şi, mai presus de toate hotărârea de fier pentru a-i răzbuna pe cei nedreptăţiţi de răii societăţii. O poveste curajoasă a răzbunării şi a izbăvirii.

20 lei

pe blu-rayThe mask of Zorro (Masca lui Zorro)

zorro

Don Diego de la Vega, originalul Zorro, este capturat şi încarcerat de către duşmanul său de moarte, Don Rafael Montero, după ce i-a fost ucisă soţia, iar fiica i-a fost răpită de adversar şi crescută de acesta ca şi cum ar fi fost propriul său copil. Douăzeci de ani mai târziu, Zorro reuşeşte să evadeze din închisoare şi pune la cale un spectaculos plan de a-şi recupera fiica, dar şi de a-şi continua nobila misiune. El îl iniţiază pe tânărul Alejandro Murietta în arta mânuirii spadei, transformându-l pe tânărul mexican într-un nou Zorro, care va câştiga nu numai confruntarea cu diabolicul Don Rafael, ci şi graţiile frumoasei fiice a lui Don Diego.

20 lei

Pe data de 8 decembrie Odeon film lansează:

pe blu-rayQuadrologia Alien

alien

Acest pack conţine cele 4 filme Alien:

Alien
Nostromo este un uriaş remorcher spaţial cu un echipaj minim şi remarcabil, condus de căpitanul Dallas din care fac parte, între alţii, severul ofiţer Ripley şi pisica navei, Jones. Raspunzând unui apel de ajutor, ei descoperă o navă extraterestră părasită şi câteve ouă ciudate. Dintr-un ou iese un mic parazit care se ataşează de Kane şi ţâşneşte afară din pieptul lui în timpul mesei de dimineaţă, declanşând o criză practic fără ieşire.

Aliens

Ripley, singurul supravieţuitor al contactului echipajului de pe Nostromo cu creatura extraterestră, pluteşte prin spaţiu în naveta sa de salvare timp de 57 ani. După ce este salvată, Ripley este surprinsă de neîncrederea cu care este întâmpinată povestea ei. Însă comunicaţiile cu coloniştii trimişi pe planeta extratereştrilor se întrerup brusc. Compania îi cere lui Ripley să se întoarcă pe planeta LV-426 împreună cu o echipă de puşcaşi marini, însă refuză. În cele din urmă, Ripley îşi dă seama că singura cale a-şi alunga teama din suflet este să se confrunte direct cu ea.

Alien 3

Suntem în Fiorina 161, o planetă infestată de păduchi dintr-un sistem solar îndepărtat. Rafinărie subterană pentru minerale şi dispozitiv de maximă securitate pentru munca corecţională, Fiorina 161 este populată de o comunitate de puşcăriaşi care au adoptat etica religiei şi au ramas pe loc atunci când dispozitivul a fost evacuat. În această lume dominată de bărbaţi, ofiţerul Ripley se prăbuşeşte din cauza unei defecţiuni a vehicolului care o transporta. Dar Ripley a mai adus cu ea un oaspete nedorit pe planeta Fiorina 161, ai cărei locuitori nu posedă tehnologii avansate şi arme moderne pentru a se apăra de atacurile reînnoite ale fiinţelor numite Alien.

 Alien Resurection

200 de ani au trecut de când Ripley s-a sacrificat pe Fiorina 161 pentru a opri teroarea extraterestră. Însă dupa mulţi ani şi sapte experimente nereuşite, oamenii de ştiinţă au reuşit să cloneze o dublură perfectă a lui Ripley, care o include şi pe Regina extraterestră care se dezvolta în interiorul ei în momentul morţii. Însă noua specie este mult mai inteligentă decât predecesorii săi – un lucru pe care oamenii de ştiinţă nu-l vor realiza decât după ce nava spaţială Betty va aduce câteva gazde umane suplimentare.

 

200 lei

Pe data de 9 decembrie Pro Video lansează:

pe DVD: Tom & Jerry: Santa’s little helpers (Tom & Jerry: Ajutoarele lui Moș Crăciun)

tom

Jerry se bucură de o viață liniștită  în atelierul lui Moș Crăciun până în ziua în care Tom este salvat de familia Crăciun. Cu Tom în casă, nu mai există clipe de liniște ci doar alergatură, glume trăznite și voie bună. Dar atunci când datoria le-o cere, acest duo năstrușnic  poate lucra împreună pentru a salva Crăciunul, și totodată învață adevăratul sens al prieteniei.

Cumpără acum

pe DVD: Trilogia Ocean’s

ocean

Danny Ocean împreună cu echipa lui de şarlatani de elită vin acum într-o ediţie de colecţie care include toate cele trei filme pline de stil şi acţiune în regia lui Steven Soderbergh:

Ocean’s eleven

Danny Ocean este eliberat condiționat din închisoare şi imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneţ jaf din istoria oraşului Las Vegas. Ţinta? Trei dintre cele mai renumite cazinouri din Vegas Strip: Bellagio, Mirage şi MGM Grand. Adăpostit la o adâncime de 61 de metri sub bulevardul central Strip se află un seif care păzeşte fiecare cent provenit din aceste cazinouri, patronate de Terry Benedict, un întreprinzător elegant şi nemilos. Pe cât de nemilos pe atât de inteligent, Benedict nu ezită să facă orice crede el necesar pentru a obţine ceea ce vrea – fie el hotel sau fată. În acest caz, este vorba de hotelul lui Reuben Tishkoff  şi de Tess, fosta soţie a lui Danny Ocean, care s-a mutat în Las Vegas pentru a începe o nouă viaţă în calitate de custode la Galeria de Arta Bellagio.

Ocean’s twelve

Au trecut trei ani de când Danny Ocean și echipa sa în frunte cu agentul de vânzări Rusty Ryan, întreprinzătorul hoț de buzunare Linus Caldwell, expertul în explozibili Basher Tarr și spărgătorul de seifuri Frank Catton au dus la bun sfârșit unul dintre cele mai îndrăznețe și elaborate jafuri din istorie, furându-i crudului om de afaceri Terry Benedict și ultimul bănuț depozitat în seiful său impenetrabil din Las Vegas. După ce au împărțit prada de 160 de milioane de dolari, fiecare dintre membrii echipei infame a lui Ocean au încercat să devină cinstiți, să nu iasă în evidență și să ducă o viață sub semnul legii … dar acest lucru se dovedește a fi o provocare, spre dezamăgirea soției lui Danny, Tess. Atunci când cineva încalcă Regula Numarul Unu a hoților și îi toarnă lui Benedict, viața cinstită nu mai reprezintă o opțiune. Acesta vrea cele 160 de milioane de dolari înapoi cu dobândă, altfel…

Ocean’s thierteen

Danny, Rusty, Linus și restul veselei găștii specializate în hoții ingenioase se reunesc pentru încă o lovitură. De data aceasta îi ajută și vechiul lor adversar, Terry Benedict, numai că cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici. În rolul celui mai important dintre ei este Al Pacino, iar Ellen Barkin interpretează rolul unei femei mai în vârstă de care se îndrăgostește inocentul Linus.

60 lei

pe DVD și blu-rayInto the storm (În mijlocul furtunii)

storm

Pe parcursul unei singure zile, orașul Silverton este distrus de o serie de tornade devastatoare, într-o dezlănțuire a naturii fără precedent. Întregul oras, este la mila furtunilor haotice iar veștile meteorologilor sunt și mai îngrijorătoare; ce este și mai rău de-abia urmează. În timp ce majoritatea oamenilor încearcă să se adapostească, o serie de temerari vor pleca în aventura vieții lor în mijlocul furtunii spre vortex, cu gândul să nu rateze ocazia unică de a înregistra cât mai de aproape fenomenul.

Cumpără DVD                 Cumpără BD

pe DVD și blu-rayGuardians of the Galaxy (Gardienii Galaxiei)

guardians

Universul cinematografic Marvel se extinde până în adâncurile cosmosului atunci când aventurierul spațial Peter Quil fură un glob cu puteri misterioase și devine ținta mai multor vânători de recompense. Pentru a putea scăpa de inamicii săi, Quill va trebui să facă o alianță cu o serie de personaje total diferite. Acestia sunt: Rocket, un raton înarmat până-n dinți, Groot, un umanoid cu formă de copac, Gamora, una dintre cele mai periculoase femei-asasin din galaxie și Drax, un războinic neînfricat care vrea să își răzbune familia. Însă atunci când Peter va descoperi adevărata putere a globului, eroii noștri vor porni o bătălie pe viață și pe moarte a cărei miză va fi însăși soarta galaxiei.

Cumpără DVD                   Cumpără BD

Pe data de 12 decembrie Empire film lansează:

pe DVD: Barbie the parl princess (Barbie şi magia perlei)

barb

Animaţia ne spune povestea unei tinere sirene, care este crescută de mătuşa ei. Această tânără sirenă are puterea de a controla perlele şi de a face magie cu ele. Într-o zi mătuşa ei este chemată de către un membru al familiei regale pentru a ajuta la trecerea oficială a coroanei regelui şi reginei pentru tânărul prinţ de la moartea tinerei prinţese. Când mătuşa sirenei uită invitaţia ei la petrecerea regală, tânăra sirenă pleacă să-i dea importantul document. De-a lungul drumului sirena întâlneşte noi prieteni şi ceea ce ea nu ştia este o parte a unui scandal secret şi lung pierdut ce s-a întâmplat când era doar un copil.

https://www.youtube.com/watch?v=GPq1tc9Iw5w

Cumpără acum

pe DVD şi blu-ray 3DEscape from planet Earth (Evadare de pe planeta Pământ)

79

Pe planeta Baab, Scorch Supernova, astronaut, este un erou naţional pentru populaţia de extratereştri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reuşeşte să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary, şef peste controlul misiunilor de la BASA. Când şefa cea mare de la BASA, Lena, o femeie care nu-şi pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi fraţi că s-a primit un SOS de pe o planetă faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary şi porneşte de îndată într-o nouă misiune care se anunţă palpitantă. Dar când Scorch realizează că este prins mişeleşte în capcana întinsă de diabolicul Shanker, e rândul pirpiriului Gary, care urăşte confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară creşte astronomic, Gary e lăsat singur să-şi salveze fratele, dar şi planeta, şi pe soţia lui iubita, Kira, precum şi pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi.

Cumpără DVD                       Cumpără BD

Pe data de 12 decembrie Odeon film lansează:

pe DVD şi blu-ray: Let’s be cops (Hai să fim polițiști)

cops

Este cel mai tare ­film cu polițiști prieteni, cu excepția unui singur lucru: că nu sunt polișiști. Doi pierde-vară concep un plan nelegiuit de a se da drept polițiști. În scurt timp, fac con­sfiscări și agață fete, mergând nebunește pe străzi într-o mașină de poliție pe care au găsit-o online. Dar când întâlnesc mafioți reali, acești falși polițiști încep o cursă nebunească, pentru a scapă de necazuri. Damon Wayans Jr. și Jake Johnson joacă în rolurile principale, alături de Andy Garcia și Keegan-Michael Key, într-o comedie criminal de amuzantă.

Cumpără DVD                     Cumpără BD

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar