Lansări DVD, BD și BD3D iulie 2014 în România

1

În luna iulie, în România se lansează pe suport DVD, BD și BD3D următoarele filme:

Pe data 2 iulie, Empire Film lansează:

pe DVD și blu-ray: The best man holiday (Vacanță de neuitat)

best man holiday

Când prietenii din colegiu se reunesc după 15 ani pentru a sărbători împreună Crăciunul, ei vor descoperi cât de ușor vor fi aprinse vechile rivalități și povești de iubire…

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray: Not safe for work (Fără scăpare)

not safe for work

Filmul urmărește viața unui avocat tânar (Max Minghella), în pericol atunci când este prins într-un birou de un criminal care dorește cu orice preț să facă rău companiei sale.

Cumpără acum

pe blu-ray: Schindler’s list (Lista lui Schindler)

schindler's list

Urmăriți capodopera cinematografică a lui Steven Spielberg, câștigătoare a 7 premii Oscar, unul dintre cele mai semnificative filme din toate timpurile cu ocazia celei de-a 20-a aniversare. Filmul prezintă povestea adevărată a enigmaticului Oskar Schindler (Liam Neeson), care reușește să salveze viețile a mai bine de 1.100 de evrei în timpul Holocastului și ale cărui lecții de curaj continuă să inspire generațiile următoare.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray: Kick-ass 2

kick-ass 2

Actele de bravură nebunești ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamați care pornesc mascați într-o cruciadă proprie, conduși de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru alăturându-se acestei patrule. Dar când supereroii noștri amatori ajung să fie vânați de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), singura care-i poate salva de la pieire e Hit Girl (Chloë Grace Moretz)!

Cumpără acum

Pe data de 8 iulie, Pro Video lansează:

pe DVD:  Son of Batman (Fiul lui Batman)

son of batman

Liga Umbrelor, condusă de temutul Ra’s al Ghul, stă ascunsă într-o fortăreață montană secretă. Împreună cu apriga lui fiică, Talia, el supervizează formarea unei armate de asasini cu ajutorul careia plănuiește să domine întreaga lume. O răzmeriță neașteptată din interiorul Ligii va deteriora balanța puterii, iar în urma acestor evenimente, Talia și fiul ei, Damian, vor fugi către Gotham City. Cu asasinii pe urmele ei, Talia îi va cere protecția lui Batman, care nu cunoaște faptul că Damian este… fiul său. Secondat de băiatul lui, Batman va începe o luptă pe viață și pe moarte cu înfiorătorul Deathstroke și cu Liga Umbrelor. Toate acestea vor fi o adevarată lecție de viață pentru fiul lui Batman.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray: Non-Stop

non stop

La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfidează pericolul şi intră din nou în acţiune, în Non-Stop, un thriller plin de suspans şi situaţii la limita imposibilului. În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute. Cu un spaţiu de desfăşurare limitat, un inamic necunoscut şi multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât şi propria reputaţie.

Cumpără acum

Pe data de 23 iulie, Odeon Film lansează:

pe DVD și blu-ray: The Grand Budapest Hotel (Hotel Grand Budapest)

grand budapest hotel

The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său. Povestea include un furt de proporţii şi recuperarea unei picturi renascentiste, dar şi lupta pentru o avere de familie, totul pe fundalul schimbărilor bruşte şi dramatice ce afectează viaţa pe continent.

Cumpără acum

Pe data de 29 iulie, Pro Video lansează:

pe DVD: Tinkerbell and the pirate fairy (Clopoțica și zâna pirat)

pirate fairy

Clopoțica și zâna pirat marchează o cursă pentru cea mai palpitantă aventură a Zânelor Disney din toate timpurile! Când o zână ce păstrează pulberea de spiriduș, pe nume Zarina, greșit înțeleasă, fură însemnata Pulbere albastră de spiriduș din Valea spiridușilor și fuge pentru a-și uni forțele cu pirații din Skull Rock, Clopoțica și prietenele ei zâne trebuie să se îmbarce în aventura a vieții lor pentru a readuce pulberea de spiriduș la locul ei de drept. Cu toate acestea, în timpul urmăririi zânei Zarina, lumea lui Clopo este răsturnată cu susul în jos. Ea și prietenele ei descoperă că talentele lor au fost schimbate și ele trebuie să facă o cursă contra cronometru pentru a readuce Pulberea albastră de spiriduș și să se întoarcă acasă pentru a salva Valea spiridușilor.

https://www.youtube.com/watch?v=m3Bcrst4DGs

Cumpără acum

 Pentru lansările din luna iunie click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata