Lansări DVD, BD și BD3D martie 2014 în România

0

Lansări ProVideo
În data de 10 martie se lansează pe DVD Tată fără număr (The delivery man)

TATA

 

În această comedie, Vince Vaughn joacă rolul lui David, un bărbat fără prea multe aşteptări de la viaţă, care află cu stupoare că este tatăl biologic a nu mai puţin de 533 de copii. Fabulosul număr este rezultatul unei donaţii anonime de spermă, pe care acesta a făcut-o în urmă cu 20 de ani. După ce 142 dintre copiii săi pornesc un proces juridic, David trebuie să ia decizia dacă să îşi recunoască sau nu paternitatea.

Filmul are ratingul AG

Cumpără acum

În data de 12 martie se lansează pe DVD și blu-ray Thor: Întunericul (Thor: The Dark World)

THOR

Filmul Thor: Întunericul este continuarea aventurii pe pământ a puternicului Thor (Chris Hemsworth), Zeul Tunetului, care se va confrunta de această dată cu Malekith, cel mai periculos și mai puternic dintre adversarii săi.

Pentru că tătăl lui Thor, Odin (Anthony Hopkins), nu este suficient de puternic pentru a se opune amenințării, Thor își asumă misiunea de a salva atât regatul său, Asgard-ul, cât și întreaga lume. Alături de iubita sa, Jane Foster (Natalie Portman), Thor începe o călătorie la capătul căreia ar putea fi obligat să facă sacrificiul suprem. Regizorul filmului este Alan Taylor, unul dintre realizatorii celebrei serii Urzeala Tronurilor.

Filmul are ratingul AP – 12

Pentru cronica filmului click aici.

Cumpără acum

Lansări Odeon Film

În data de 12 martie se lansează pe DVD și blu-ray Jackass: Bunic rău (Jackass presents Bad Grandpa)

bad

În acest film , Johnny Knoxville irevine în rolul lui Zisman Irving din Jackass: Zisman în vârstă de 86 de ani acum. El este acum în scaunul cu rotile și este un bunic pus pe șotii, ce străbate America în lung și-n lat însotit de nepotul  său de doar 8 anișori, Billy (interpretat de Jackson Nicoli). Pe drum, bunicul îi va prezenta nepotului său câteva personaje pitorești: striperițe, bețivi, motocicliști, îl va duce la o înmormântare și la un concurs de frumustețe. Este o călătorie plină de glume și farse făcute unor oameni simpli, creduli, care nu aveau habar că joacă într-o comedie, reacția lor nu este regizată, ci cât se poate de autentică, fiind filmați cu camera ascunsă. Filmul a obținut o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun machiaj.

Cumpără acum

În data de 19 martie se lansează pe DVD și blu-ray Avocatul (The counselor)

conselure

Michael Fassbender, Brad Pitt, Cameron Diaz, Javier Bardem şi Penélope Cruz joacă în acest thriller de acţiune al regizorului vizionar Ridley Scott şi cunoscutului scenarist Cormac McCarthy. Un avocat competent (Fassbender), cunoscut pentru ceea ce face pentru lumea interlopă, intră într-o tranzacţie înşelătoare cu droguri pentru a obţine bani cu uşurinţă… Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.

Cumpără acum

În data de 26 martie se lansează pe DVD Gata, s-a spus destul! (Enough said)

enough

James Gandolfini, Julia Louis-Dreyfus şi Catherine Keener strălucesc în această comedie emotionantă.

O mamă divortată, Eva (Louis-Dreyfus) se îndrăgosteste de Albert (Gandolfini), un bărbat divorţat, dulce si amuzant, cu aceleaşi viziuni. Dar în timp ce ce relaţia lor înflorește, Eva se împrietenește cu Marianne

(Keener), cea care se plânge întotdeauna de fostul ei soţ. Când Eva își dă seama că Albert este ţinta criticilor lui Marianne, începe să-și pună un semn de întrebare despre primele sale impresii şi acordarea unei noi șanse.

Pentru cronica filmului, click aici

Cumpără acum

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata