Leonardo DiCaprio a refuzat un rol important din “Star Wars”

0

Creatorul și regizorul “Star Wars”, George Lucas, i-a oferit actorului Leonardo DiCaprio un rol important în trilogia prequel – mai exact în Star Wars: Episode II – Attack of the Clones.

Leonardo DiCaprio se bucura la acea vreme de un succes imens datorită filmului Titanic, însă a decis să refuze rolul oferit de George Lucas.

Ce personaj i-a propus regizorul lui DiCaprio? Probabil că v-ați dat deja seama. Da, Leonardo DiCaprio a fost foarte aproape să îl interpreteze pe Anakin Skywalker, viitorul Darth Vader.

De ce celebrul actor a refuzat acest rol? Din același motiv pentru care a refuzat mai multe roluri din viitoare blockbustere. El a declarat că nu se simțea pregătit să își asume responsabilitatea unui asemenea personaj iconic.

În cadrul unui interviu pentru Shortlist, DiCaprio a făcut următoarele declarații referitoare la Anakin Skywalker.

Am avut atunci o întâlnire cu George Lucas. Dar, nu m-am simțit pregătit pentru acest personaj. Nu, la acel moment.

Starul din The Revenant a mărturisit că i s-a propus și rolul lui Robin în Batman Forever, însă l-a refuzat.

Va accepta vreodată DiCaprio să interpreteze un supererou? “Nu se știe niciodată. Nu ai cum să știi. Nu exclud această posibilitate”, a declarat celebrul actor.

În ceea ce privește distribuția filmelor “Star Wars”, producătorii au ales tinere talente, mai puțin cunoscute publicului. Este și cazul ultimului film – Star Wars: The Force Awakens – care ne-a prezentat actorii Daisy Ridley și John Boyega, aflați la începutul carierei. Trilogia originală a procedat la fel deoarece Mark Hamill, Carrie Fisher și Harrison Ford nu erau foarte cunoscuți publicului în acea perioadă.

Anakin Skywalker i-a revenit lui Hayden Christensen, care a fost criticat ulterior pentru interpretarea rigidă a personajului. Ar fi putut Leonardo DiCaprio să ducă personajul într-o direcție diferită? Ar fi putut să salveze trilogia prequel? Nu putem ști, dar cu siguranță ne putem gândi la acest lucru. Voi ce credeți? V-ar fi plăcut să îl vedeți pe DiCaprio în rolul lui Anakin Skywalker?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata