Liam Neeson: „Am refuzat rolul lui James Bond să mă însor cu Natasha Richardson”

0

Liam Neeson se pare că a refuzat rolul lui James Bond deoarece aceasta a fost dorința răposatei sale soții.
Actorului I s-a făcut o ofertă să joace rolul faimosului spion dar a refuzat, după ce Natasha Richardson l-a amenințat că nu se mai mărită cu el. Rolul a fost preluat de Pierce Brosnan. Cei 2 au fost căsătoriți timp de 15 ani până când Richardson a murit într-un tragic accident de ski în martie 2009.

liam-neeson-natasha-richardson-death

Într-un interviu recent la Hull Daily Mail, Neeson a vorbit desprea propunerea pe care a primit-o să-l joace pe Bond, declarând: „Am fost foarte curtat, hai să pun problema altfel, și probabil și alți actori erau curtați. A fost acum 18 sau 19 când soția mea spunea: ‘Dacă îl joci pe James Bond nu ne căsătorim’. Și a trebuit să refuz pentru că am vrut să mă însor cu ea.”
Actorul de 61 de ani a discutat recent de moartea soției sale spunând că încă i se pare că trăiește un vis și că nu e real faptul că ea a decedat.
Cuplul a avut 2 copii împreună, la care Neeson a adăugat: „Există perioade în reședința din New York când aud ușa deschizându-se, mai ales în primii 2 ani… în orice moment în care auzeam deschiderea ușii, eu încă mai cred că o voi auzi pe ea. Te lovește. Este ca un val. Rămâi doar cu acest sentiment profund de instabilitate. Pământul nu mai e stabil și apoi trece și devine mai rar, dar încă mai am aceste această senzație câteodată.”

Ultimul film în care a jucat Natasha Richardson a fost Wild child (Copil sălbatic).Actrița a  avut un accident de ski la vârsta de 45 de ani suferind o hemoragie intra-craniană, care a costat-o viața. Ea a refuzat să poarte o cască de 10 dolari care probabil i-ar fi salvat viața, mai ales că era începătoare. Această tragedie la stațiunea Mont Tremblant din Quebec, unde a avut loc accidentul, a declanșat apeluri pentru introducerea obligativității căștilor de protecție în Canada.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata