Episodul final al primului sezon True Detective a blocat HBO GO

0

În timpul premierei ultimului episod din primul sezon al serialului True Detective, mai mulți utilizatori ai serialului au fost dezamăgiți. Nu episodul a fost de vină și nici prestația actorilor în rol principal, ci serviciul HBO GO.

Mai mulți utilizatori ai serviciului s-au plans celor de la HBO, datorită faptului că în momentul logării au fost întâmpinați cu un mesaj de eroare.

Mesajul posat pe twitter de către HBO a lămurit câteva probleme care s-au întâmplat în timpul difuzării serialului: „Datorită cererilor extrem de multe a serialului ‪#TrueDetective, am fost înștiințați de anumite probleme care afectează anumiți utilizatori ai serviciului HBO GO, va rugăm sa încercați mai târziu”

Noul serial original HBO îi aduce pe micile ecrane pe Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rolul celor doi detectivi care pornesc pe urmele unui criminal din Louisana, în urma redeschiderii unui caz controversat de acum 17 ani.

true detective

Martin Hart (Woody Harrelson) şi Rust Cohle (Matthew McConaughey) sunt doi detectivi şi foşti parteneri care au lucrat în Divizia de Investigaţii Criminale din Louisiana la mijlocul anilor ’90. În 2012, din motive încă nedezvăluite, cei doi sunt intervievaţi separat de către anchetatori cu privire la cazul lor cel mai notoriu: crima macabră din 1995, când o prostituată a fost ucisă de un posibil criminal în serie cu înclinaţii oculte tulburătoare.

Relaţia dintre Hart şi Cohle şi momentele tensionate dintre ei au devenit elemente importante în verdictul stabilit în trecut. Hart, un localnic sociabil şi un om de familie a cărui căsătorie se deteriorează din cauza muncii şi a infidelităţii sale, este, cel puţin aparent, la polul opus de Cohle, un pesimist singuratic şi fost detectiv la narcotice din Texas. În vreme ce intriga creşte odată cu obsesia celor doi de a găsi criminalul, adevărata dramă se concentrează pe natura relaţiei dintre Hart şi Cohle, personalităţile lor şi felul în care se influenţează unul pe altul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata