Little, şefa a intrat la apă

Din 12 aprilie la cinema. Distribuit de Ro Image.

0

Little este o comedie regizată de Tina Golden după un scenariu scris Tracy Oliver şi Tina Gordon.

Din distribuţie fac parte: Regina Hall, Issa Rae şi Marsai Martin.

Am văzut Little la Grand Cinema Băneasa. Filmul urmăreşte povestea lui Jordan Sanders (Regina Hall), o femeie de succes care are propria afacere. Ea locuieşte într-un apartament superb, poartă cele mai frumoase şi scumpe haine şi conduce un BMW fabulos.

Jordan îşi terorizează şi intimidează angajaţii, fiind văzută de echipa sa ca o adevărată tirană. Toate persoanele din jurul ei parcă devin mai mici când ea se află prin preajmă.

April (Issa Rae) este asistenta personală a lui Jordin. Ea se confruntă, la fel ca toţi ceilalţi angajaţi, cu situaţii dificile la locul de muncă, din cauza şefei sale.

După un eveniment bizar, Jordan se trezeşte într-o dimineaţă, iar corpul ei are din nou vârsta de 13 ani. Şocată, îi vine greu să creadă că este din nou adolescentă, după atâţia ani.

Nevoită să se întoarcă la şcoală, Jordan îşi aminteşte de agresivitatea cu care era tratată de anumiţi colegi, atunci când era doar un copil. Astfel, ea este forţată să revină într-un moment care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

În ce priveşte distribuţia, surpriza plăcută vine din partea tinerei actriţe Marsai Martin, care o interpretează pe adolescenta Jordan, o femeie matură prinsă în corpul unei fetiţe de 13 ani.

Martin se descurcă excelent şi surprinde toate stările lui Jordan, care are ocazia să analizeze evenimentele care au marcat-o şi care au transformat-o într-un adult ce nu are încredere în oameni.

Marsai Martin formează împreună cu Issa Rae un duo dinamic şi distractiv. Rae se remarcă prin naturaleţea cu care îşi interpretează personajul, April, o femeie muncitoare şi talentată, care speră să obţină curând o promovare.

Scenariul este previzibil, de la început până la sfârşit, ceea ce nu este neapărat o problemă, căci oferă un film uşor şi relaxant.

Protagonista trece prin experienţe ce o fac să se maturizeze, să vadă lumea cu alţi ochi şi să se bucure mai mult de ceea ce are.

Distribuit de Ro Image 2000, Little a ajuns la cinema vineri, 12 aprilie 2019. Vizionare plăcută!

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata