“Minions” – încasări de peste un miliard de dolari

0

Minions a devenit a treia animație din istorie care reușește să depășească suma de un milliard de dolari în box office, la nivel global.

Este a treia producție a lui Universal care depășeste suma de un miliard în acest an. Primele două sunt “Furious 7” cu suma de 1,512 miliarde de dolari și “Jurassic World” cu suma de 1,628 miliarde de dolari (rulează încă în cinematografe).

“Minions” a avut încasări de 682 milioane de dolari în box office-ul internațional și 321,9 milioane de dolari în cel nord-american. Acest lucru duce filmul în top 3 cele mai profitabile animații din toate timpurile după “Frozen” și “Toy Story 3”. Totodată, ocupă locul 23 în clasamentul filmelor care au încasări în box office de peste 1 miliard de dolari.

“Minions” este, de asemenea, animația cu cele mai mari încasări în 11 țări – Ungaria, Indonezia, Letonia, Lituania, Filipine, Rusia, Slovacia, Tailanda, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și Vietnam.

Încasările vor crește în septembrie deoarece animația se va lansa vinerea viitoare în Italia și Turcia, pe 13 septembrie în China și pe 24 septembrie în Grecia.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar