Paul Feig lucrează la sequel-ul “Spy 2”

0

Regizorul Paul Feig a lăsat de înțeles, încă de la început, că se gândește la un sequel pentru filmul Spy, iar acum confirmă că lucrează la o continuare.

Feig a declarat pentru Empire că nu doar Melissa McCarthy se va întoarce, ci și Jason Statham își va relua rolul agentului CIA. “Am deja o poveste și este o idee amuzantă”, a declarat regizorul pentru Empire.

Fanii se întreabă cum va evolua Rick Ford, personajul lui Statham, în continuarea producției de succes “Spy”. “Susan Cooper este unul din personajele mele favorite”, a mărturisit Feig, “însă va fi Rick Ford mai precaut în sequel? Nu, cu siguranță nu. Va fi la fel ca în primul film”.

În “Spy”, Susan Cooper, personajul lui McCarthy, lucrează ca analist pentru CIA, însă primește, ulterior, o misiune sub acoperire care implică traficanți de arme. Statham îl interpretează pe spionul rival și, într-o oarecare măsură, idiot, Rick Ford. Din distribuție au mai făcut parte – Rose Byrne, Jude Law și Bobby Cannavale, dar, pentru moment, aceștia nu au fost confirmați pentru sequel, așadar, nu se știe încă dacă își vor relua rolurile sau nu.

“Spy” s-ar putea să nu se termine cu un sequel deoarece regizorul a mărturisit că își dorește să creeze o franciză cu personajul Melissei McCarthy. “Primul lucru pe care l-am făcut a fost să discut despre posibilitatea unei francize, iar Melissa este încântată de această idee”, a mărturisit Feig.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata